2022. december 8., csütörtök
Mária névnapja

Videolistázz te is, küldd el nekünk kedvenc videód!

A videolista célja, hogy 13 fő kategóriában naprakész, informatív, érdekes és látványos videókkal halmozza el az oldal látogatóit. A napjainkban az internetes közönségre rázúduló videómennyiségből kiválogatni a kritériumoknak megfelelőt nem is olyan egyszerű feladat. Emelett célunk olyan videókészítőknek is megjelenési felületet adni, akik még csak most kezdik videós pályájukat.

Küldd be nekünk kedvenc vagy akár saját videód linkját bármelyik videomegosztó felületről, és amenyiben megfelel szerkesztőségünk megjelenítési kritériumainak, közzétesszük a videolista.hu oldalon. 

Természetesen nem tudjuk garantálni a biztos megjelenést és szerkeztőségünk fentartja a jogot, hogy indoklás nélkül megtagadja a beküldött videó oldalra történő feltöltését. Az allábbiakban pár alapelvet teszünk közzé a beküldendő videók birálati szemponjai kapcsán. Sem az oldalra történő feltöltésről, sem az elutasításról nem küldünk értesítést.

Milyen videókat várunk?

  • a videó legyen megfelelő képminőségű
  • a videó naprakész legyen vagy örökérvényű (Ne küldjetek be 3 hónappal ezelött születet Szoboszlai gólt és mérkőzés összefoglalót, de nyugodtan jöhet a Szoboszlai legszebb góljai videó)
  • a videó legyen magyar nyelvű, de minimum magyar felirattal ellátott
  • a videó hossza legalább 45 másodperc legyen és maximum 1 óra

Amit, semmiképp ne küldjél

  • szexuális tartalmú videókat
  • diszkriminációra felhívó videókat különösen faji, etnikai, vallási és szexuális oriántáció szempontjából
  • trágár, obszcén tartalmakat

Amennyiben videód megfelel a fenti követelményeknek, akkor már csak a lenti form kitöltése van hátra!

VIDEOLISTÁZZ TE IS!

Videó ajánlása