2024. február 23., péntek
Alfréd névnapja

10 milliárdos eredmény az állami kommunikációból! Jövedelmező a propaganda!

2023-06-07 08:03 | Nézettség: 227
A 444!-nek sikerült egy rövid interjút készíteni Balásy Gyuláról, aki eddig nagyon nem volt reflektorfényben, pedig vállakozásai révén komoly állami megrendeléseket kap. A 444! riportere hétvégén Balatonalmádiban futott össze vele, Balásy egy autóversenyen járt, amire az 1991-es Ferrari Testarossájával nevezett, de mivel ez elromlott, kénytelen volt a 30 éves Lamborghini Diablójával elindulni. A riporter próbált a munkájáról kérdezni, de nem nagyon kapott válaszokat!

Kevés olyan ember él Magyarországon, aki az elmúlt 8 évben ne találkozott volna a kormány politikai üzeneteivel, azonban az ezen kampányokat legyártó cégek tulajdonosáról, Balásy Gyuláról keveset lehet tudni.

Balásy vállakozásainak a nyilvános céginformációk szerint 44 milliárd forintos adózott nyeresége volt 2016 óta. Csak tavaly 10 milliárd forint hasznot hoztak a propagandagyártásban utazó Balásy-vállalkozások, a New Land Media és a Lounge Design. A 444! információi szerint  Balásy rendezvényszervező cégei is sorra kapják az állami megrendeléseket: a Lounge Eventből és a Visual Europe-ból tavaly több mint 12 milliárdos osztalékot vettek ki.

Nézd meg Balásy Gyulával készült interjút és videóriportot!
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=CACSLI4_V5E