2024. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina névnapja

2025 filmek amit biztosan te is nagyon vársz

2024-09-18 09:14 | Nézettség: 110
Szponzorált tartalom
2025-ben nagyon sok olyan film lesz amit sokan nagyon várunk már.

Az idei évben is több olyan film jelent meg amire régóta vártunk, de talán ezt már minden évben el lehet mondani, hiszen sok olyan film van amely több részes és várjuk a következő eseményeket, hogy mi történik a kedvenc színészünkkel, karakterünkkel, meghal-e vagy éppen feltámad-e a következő részben. És nagyon sok rajongó van aki várja, hogy a kedvenc színészének mikor jön már ki újabb és újabb filmje.

Sajnos a 2025-ös filmekhez még nem igazán vannak előzetesek, de párat azért megmutatok nektek.

Ezt a filmet biztosan te is nagyon várod már, vagy ha eddig nem vártad és nem tudtad, hogy ennyi idő után ennek lesz még egy része akkor neked most fog leesni az állad, ez a film pedig nem más mint a PENGE 2025, a film címét nem számozták, csak egyszerűen ez a címe, hogy Penge, ez lenne igazából a Penge 4, az első film 1998-ban jelent meg Wesley Snipes főszereplésével, ebben az időben ez egy igazán jó filmnek számított, nagyon jó szereplőkkel és egy elég izgalmas történettel, 4 év után pedig jött a Penge 2 ami már nem lett olyan jó mint az első rész, de ezt is szerettük, és a trilóia 2044-ben teljesedett be a Penge - Szentháromság résszel, és 20 évet kellett várnunk, hogy újra szóbajöjjön a következő rész és 21 év elteltével megnézhessük.

Sajnos a főszereplő nem a régi lesz, az új Penge csávó Mahershala Ali lesz és Mia Goth. Biztosan ez a rész is nagyon izgalmas lesz bár az igazi penge mindig is Wesley Snipes lesz. Sajnos előzetes még nincs a filmhez, reméljük 2025-ben megnézhetjük tényleg ezt a filmet.

A Marvel rajongók és Amerika kapitány rajongók is örülhetnek, hiszen jön az Amerika kapitány: Szép új világ! Én a Marvel filmeknél már csak abban reménykedem, hogy légyszi ne legyen ebben is multiverzum, az új Marvel filmeknek ezt a több szálon futós, több karakteres történetét én egyszerűen nem szeretem, de biztosan sokatoknak tetszik. Az előzetes alapján szerencsére nem lesz ilyen benne, az meg hogy igazából Amerika Kapitány már nem is Amerika kapitány, ráadásul csak egy halandó, kinek hogy tetszik nem tudom: 

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Z-_c3n6YWVc

És pár fil mit biztosan sokan várnak még:

Mission: Impossible – Leszámolás, Második rész 2025

Avatar 3 2025

John Wick Presents: Ballerina 2025

Te melyik filmet tennéd fel a legjobban várt 2025 filmek listájára? Írd meg kommentben. Ha szeretnéd látni a 2025-re ígért filmek listáját akkor katt a Topfilmek.hu 2025 filmek oldalára ahol folyamatosan frissülnek a filmek, előzetesek, képek és egyébb információk.