2023. november 28., kedd
Stefánia névnapja

25 éve indult a Sz.e.x és New York! Nézd meg, hogy néznek ki a szereplők most!

2023-04-23 09:36 | Nézettség: 868
Gondoltad volna, hogy a Sz.e.x és New York első része 25 éve került a TV képernyőkre? A hatalmas sikereket elérő TV sorozatből két nagyjátékfilm is készült! Nézd meg hogyan változtak a sorozat és a filmak szereplői az elmúlt negyedszázadban.

A Sz.e.x és New York egy amerikai televíziós sorozat, amelyet Darren Star készített és a HBO adta először közre 1998 és 2004 között. A sorozat alapján készült egy játékfilm 2008-ban, majd egy folytatás 2010-ben. A történet középpontjában négy nő áll, akik New Yorkban élnek és baráti társaságként támogatják egymást az élet különböző területein.

A főszereplők Carrie Bradshaw, akit Sarah Jessica Parker alakít, Charlotte York szerpében Kristin Davist láthatjuk, Miranda Hobbest Cynthia Nixon játsza és Kim Cattrall Samantha Jones szepepében.

A sorozat és a filmek nagy sikert arattak, különösen a női közönség körében. A széria nyert több Golden Globe díjat, és a főszereplők többsége is nagy sikert aratott. A sorozatból összesen hat évad készült, és 94 epizódja volt.

A sorozat és a filmek is nagy bevételt hoztak a készítőknek. A sorozatban a termékhelyettesítés is jelentős bevételi forrást jelentett, mivel a főszereplők gyakran magas árkategóriájú márkákat emlegettek. A filmek is nagyon jól teljesítettek a mozikban, és globális bevételük több száz millió dollárt tett ki.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=rkb2ZiqQdKk