2024. július 20., szombat
Illés névnapja

3 Altcoin, Amit Figyelni Kell, Miközben Argentína Elnöke, Javier Milei a Kriptószabadságot Támogatja

2024-06-22 07:00 | Nézettség: 148
Javier Milei, Argentína elnöke megkezdte a Bitcoin (BTC) és más kriptovaluták beépítésének szorgalmazását az ország pénzügyi rendszerébe.

Míg Milei hangos támogatója a Bitcoinnak és kritikus a központi bankkal szemben, elsődleges gazdasági fókusza a dollárosítás volt, nem pedig a Bitcoin törvényes fizetőeszközként való elismerése.

angry pepe

Ennek eredményeként az altcoinok iránti hangulat is bull irányba mozdult el, mivel a Fetch.ai (FET), a NEAR Protocol (NEAR) és az Angry Pepe Fork (APORK) kapták a legtöbb figyelmet. Ma megvizsgáljuk mindhárom altcoin árbeli potenciálját, hogy lássuk, melyik emelkedhet a legjobban, és miért ezek a legjobb altcoinok, amelyekkel diverzifikálhatunk.

Fetch.ai Árkilátások Korrekció Után: Képes-e Felépülni?

A Fetch.ai (FET) nemrég jelentette be egy jelentős fejlesztést, mivel az Outlier Ventures AI x Crypto Base Camp Programjának támogatója lesz.

Ez a partnerség növelheti a Fetch.ai kripto elfogadását és használatát. Míg a Fetch.ai árdiagram 10%-os csökkenést mutat az elmúlt héten, és a támogatást 1,62 dollárnál talált, a hosszú távú előrejelzések optimisták maradnak. A Fetch.ai árjóslata szerint a token 2024 negyedik negyedévére elérheti a 3,25 dollárt.

NEAR Protocol Kripto Növekedése a Legújabb Frissítések Után

A NEAR Protocol (NEAR) pozitív ártendenciát mutatott, amelyet potenciálisan a legutóbbi partnersége az Inspect-el fűtött. Ez az együttműködés a NEAR Protocol alapjaként pozicionálja az NFT-khez kapcsolódó adatszolgáltatást. Ezenkívül a partnerség egy infrastruktúra réteg integrálását célozza, amely várhatóan javítja a hozzáférhetőséget és a felhasználói interakciókat a Web3 ökoszisztémában, és ennek eredményeként növelheti a NEAR Protocol kripto használatát.

Az Inspect-el való stratégiai szövetség potenciálisan felfelé hajthatja a NEAR Protocol árát, és az elmúlt héten a NEAR Protocol ára 6,21 dollárra emelkedett, miközben a 7 dollár a következő jelentős ellenállási szintként szolgál. A NEAR Protocol árjóslata szerint az árfolyam 2024 negyedik negyedévére elérheti a 11,22 dollárt, így ez az egyik legjobb altcoin, amelybe érdemes diverzifikálni.

Angry Pepe Fork (APORK) Zavart Kelt az "Earn to Conquer" Modellel

Az Angry Pepe Fork (APORK) potenciállal rendelkezik a meglévő Web3 környezet megzavarására egy egyedi "Conquer to Earn" tét rendszeren keresztül, és ez a legújabb előrejelzések szerint akár 100-szoros áremelkedést is eredményezhet. Ez a rendszer meghaladja a hagyományos tétrakási modelleket azáltal, hogy aktívan ösztönzi a felhasználói részvételt, erős és elkötelezett közösséget teremtve.

Az Angry Pepe Fork lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre meghatározott időszakokra, például 30, 60 és 90 napra zárolják kriptovalutáikat. Ez átalakíthatja a passzív hodlereket aktív szereplőkké, akik közvetlenül hozzájárulnak a hálózat növekedéséhez és stabilitásához. Az APORK gondosan korlátozott kínálatot vezet be, összesen 1,9 milliárd tokennel.

Ez a stratégiai szűkösség potenciális hajtóerőként szolgálhat a hosszú távú árnövekedéshez. A teljes kínálat korlátozásával az APORK sokkal nagyobb exkluzivitást teremthet, és ösztönözheti a korai elfogadást. Jelenlegi árfolyamán, 0,014 dollárnál, az APORK megfizethető és elérhető belépési pontot kínál a befektetők számára. Az elemzői előrejelzések és a jövőbeli figyelem lehetőségei alapján jelentős növekedési potenciállal rendelkezik az indulás és a tőzsdei bevezetés után, így az egyik legjobb altcoin a befektetésre.

Továbblépés a FET, NEAR és APORK Altcoinokkal

Világos, hogy a kriptovaluták hamarosan sokkal nagyobb hasznossággal bírhatnak, és a Fetch.ai, a NEAR Protocol és az Angry Pepe Fork szilárd lehetőségekként emelkedtek ki a diverzifikációhoz. Ennek ellenére a legtöbb vonzerő az APORK felé irányult, mivel egyedi tét rendszere nagy szereplővé teheti, így az egyik legjobb altcoin a befektetésre.

Látogassa meg az Angry Pepe Fork előértékesítést

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása: