2023. február 3., péntek
Balázs névnapja

360.000,- Ft-os támogatással ősszel ismét indul a Dobbantó vállalkozónőket támogató képzése

2022-09-13 11:56 | Nézettség: 199
Már lehet jelentkezni a Dobbantó Program legújabb kompetenciafejlesztő tréningjére, amely legfőbb célja felvértezni a vállalkozónőket azokkal az ismeretekkel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el, és fejleszthetik vállalkozásukat.

12 napos, összesen 90 órában zajló képzés 400.000,- Ft-os képzés most csak 40.000,- Ft! A különbözetet az MKB Bank fizeti! 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/channel/UC4eD8_-GghWIgnqMmj9FK-g

A több mint 10 éves múltra visszatekintő program szakmai együttműködő partnere, és a képzés megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány.
 
Az MKB bank üzleti és társadalom-felelősségvállalási stratégiájában kiemelt jelentőséget tulajdonít az esélyegyenlőségnek, beleértve a nők karrierlehetőségeinek megteremtését. A program legfőbb célja, hogy a magyar tulajdonú női vállalkozások vezetőinek gazdasági szerepvállalását a társadalomban betöltött szerepükhöz hasonló magaslatokba emelje azáltal, hogy üzleti téren a sajátosságaiknak megfelelő támogatásban részesíti őket. Ezt az elvet követve a program minden egyes eleme úgy került finom-hangolásra, hogy egyfelől fejlessze a vállalkozói kompetenciákat, és átfogó ismereteket nyújtson a vállalkozások működtetéséhez szükséges kulcsfontosságú témakörökben, másfelől pedig lehetőséget biztosítson a szakmai kapcsolati háló bővítésére.
 
 
Dobbantó tréning


Az MKB Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén ősszel is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget. A vállalkozói kompetenciafejlesztő képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek. A 20 fős csoportban hat hétre leosztott 12 napon, összesen 90 órában zajló képzést elvégzők tapasztalati úton sajátíthatják el a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket, zárásképp pedig a tréning szakemberei által véleményezett, kész üzleti tervekkel távozhatnak.
 
A tréning oktatótermének ajtaja minden vállalkozó szándékú hölgy előtt nyitva áll, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy csupán olyanokról, akik fontolgatják egy vállalkozás elindítását. Az őszi Dobbantó tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet jelentkezni  2022. október 9-ig.

A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.
 
A vállalkozók jól ismerik a változás fogalmát, az új helyzetekhez való alkalmazkodást, és képesek a kihívásokból is előnyt kovácsolni. Azonban a 2022-es év még a legrátermettebb és igazán tapasztalt üzlettulajdonosokat is váratlan helyzet elé állította, próbára téve így kríziskezelési képességeiket. A Dobbantón keresztül bankunk továbbra is kiemelt figyelmet fordít a női vállalkozók támogatására, valamint buzdítja a hölgyeket vállalkozói ambícióik megvalósítására. A program elemei reagálnak az aktuális gazdasági helyzet nehézségeire, javaslatokat sorakoztatnak fel üzemeltetési lehetőségekre, mindezt azért, hogy rávilágítsanak a vállalkozói lét fenntarthatóságára és a hivatás szépségeire. –mondta Illés Zoltán, a Magyar Bankholding mikro- és kisvállalati üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatója.
 
Dobbantó klubok


A Dobbantó klubesemények is folytatódnak ősszel, amelyek minden vállalkozás iránt érdeklődőt várnak. A mindenki számára nyitott, díjtalan klubokon a résztvevők hiteles, tapasztalt szakemberek vezetésével kötetlenül vitatják meg a legkülönfélébb témákat, amelyek egy vállalkozó mindennapjait – szakmai és magánéletét egyaránt – érintik, így az eseményen való részvétel a kapcsolatépítés és a karrier terén történő fejlődés célját egyaránt szolgálja. A klubok időpontjai és a további részletek megtalálhatók a Dobbantó program web és Facebook oldalán. 
 
„A vállalkozónők készségeinek fejlesztésén túl a program kiemelt célja a közösségalkotás. A Dobbantó minden egyes elemének feltett szándéka színteret biztosítani a magyar vállalkozónőknek a találkozásra, a szakmai kapcsolati hálójuk bővítésére. Azáltal, hogy ezek a hölgyek találkozhatnak egymással, megismerhetik vállalkozótársaikat, támogató barátságokra tehetnek szert és lehetőségük nyílik összekapcsolni saját foglalkozásukat másokéval, így automatikusan elindítják vállalkozásuk becsatornázását a nagybetűs vállalkozói világba.” – mondta Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója.