2023. december 6., szerda
Miklós névnapja

5 perc alatt kész reggeli smink - trükkök 40 fölöttieknek

2023-08-19 07:03 | Nézettség: 260
Hogyan tud egy 40 fölötti nő reggel 5 perc alatt sminkelni? Milyen reggeli gyors smink praktikák vannak? Az alábbi videóban egy profi smink-tanácsadó trükkjeit mutatjuk meg Neked.

Az alábbiakban néhány gyors sminkelési tipp található egy 40 fölötti nő számára, hogy reggel 5 perc alatt friss és természetes megjelenést érhessen el:

- Hidratálás: Kezdjük egy könnyű hidratálókrémmel, hogy felkészítsük a bőrt a sminkre és hidratáljuk azt.

- BB vagy CC krém: Ezek könnyű fedésű termékek, amelyek hidratáló és alapozó funkciót is ellátnak. Gyorsan felvihetők és segítenek kisimítani a bőrt.

- Korrektor: Ha szükséges, alkalmazz egy kis korrektort a szem alatti sötét karikákra vagy bőrhibákra.

- Púder: Használj egy áttetsző púdert, hogy mattírozd a bőrt és fixáld az alapozót.

- Szemöldök: Töltsd ki és formáld meg a szemöldöködet egy szemöldökceruzával vagy szemöldökporral. A szemöldökök meghatározása nagyban hozzájárul az arc összhatásához.

- Szempillaspirál: Egy réteg szempillaspirál is sokat segíthet a szemek kihangsúlyozásában és éberebb megjelenés elérésében.

- Pirosító: Vigyél fel egy kis pirosítót az arccsontokra, hogy frissességet és dimenziót adj az arcodnak.

- Szájfény vagy rúzs: Válassz egy könnyen felvihető szájfényt vagy rúzst, amely megadja az ajkaknak a szükséges színt és hidratálást.

- Szemhéj világos árnyalata: Ha van időd, egy könnyű szemhéjpúderrel vagy krémes szemhéjfestékkel feldobhatod a szemed. Egy világos árnyalatot vigyél fel az egész szemhéjra a szemek felfrissítéséhez.

Sietős esetben: Ha valóban csak néhány perc áll rendelkezésre, akkor koncentrálj a legfontosabb lépésekre, például az alapozásra, szempillaspirálra és ajkakra (lásd  a videóban lévő tanácsokat)

Ne felejtsd, hogy a cél egy természetes és friss megjelenés elérése, és a sminkelés örömforrás legyen. A rutinodat idővel finomíthatod, és megtalálhatod azokat a termékeket és technikákat, amelyek a legjobban megfelelnek neked.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=gDvUvEjpJQw