2023. március 31., péntek
Árpád névnapja

5 sztár, aki a felismerhetetlenségig megváltozott

2023-02-26 17:24 | Nézettség: 167
Vannak, akik osztják azt a véleményt, hogy az emberek nem változnak meg. Ha bekukkantunk egy-két hollywoodi sztárhoz, akkor elmondhatjuk, hogy egy egyáltalán nem igaz mindenkire. A plasztikai sebészet hollywoodi divatja miatt a közönség számos kedvence alakult már át láthatóan az évek során. Míg egyes hírességek hatalmas összegeket költenek arra, hogy fiatalnak tűnjenek, mások egyáltalán nem törődnek a megjelenésükkel.

Az a tény, hogy a plasztikai sebészet Hollywoodban és más hírességekkel teli helyeken rendkívül népszerű, több okra vezethető vissza.

Egyrészről, a szórakoztatóiparban dolgozó emberek számára a megjelenés és a külső megjelenés rendkívül fontos, és sokan hiszik, hogy a plasztikai sebészet segítségével javíthatják vagy javíthatják megjelenésüket. A hírességeknek általában nagy nyomás alatt kell állniuk, hogy jól nézzenek ki és megfeleljenek a közönség és a média által támasztott elvárásoknak.

Kik azok a híres hollywoodi sztárok akik plasztikai sebészhez fordultak?

Számos híres Hollywoodi sztár fordult plasztikai sebészhez az évek során.

Az alábbiakban néhány példa található:

Kylie Jenner - plasztikai sebészeti beavatkozásokat végzett az ajkain és az arcán.

Kim Kardashian - szintén több plasztikai műtéten esett át, beleértve a mellnagyobbítást, a popó formálást és az arcát feszítő beavatkozásokat.

Cardi B - nyilvánosan beszélt arról, hogy mellplasztikai és popó formáló műtéteken esett át.

Megan Fox - szintén több plasztikai műtéten esett át, beleértve az ajak feltöltést és az arc feszítést.

Jennifer Aniston - állítólag mellnagyobbító műtéten esett át a 90-es években.

Angelina Jolie - plasztikai sebészeti beavatkozásokat végzett az ajkain és állítólag mellimplantátumokat is kapott.

Heidi Montag - állítólag 10 műtéten esett át, beleértve a mellnagyobbítást, az arcát feszítő beavatkozásokat és a testének különböző területeit formáló műtéteket.

Fontos megjegyezni, hogy a plasztikai sebészeti beavatkozásokat különböző okokból végezhetik el, beleértve a megjelenési célokat, az egészségügyi problémákat és a sérüléseket. Nem minden híresség vállalja nyilvánosan, hogy milyen műtéteken esett át. Másrészről, az emberek életmódja és étrendje is hatással van a megjelenésükre, és sokan hiszik, hogy a plasztikai sebészet segíthet 

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=wYYBALDrUJY