2022. október 3., hétfő
Helga névnapja

8 éves a világhírű Flippermúzeum

2022-04-09 15:58 | Nézettség: 342
Visszatérő és új látogatóinak egyaránt szóló meglepetéssel emlékezik meg a Flippermúzeum 8 évvel ezelőtti megnyitásáról. Azok, akik áprilisban a múzeumba jegyet váltva egy óra alatt 5 szabadjátékot érnek el a flippereken, visszakapják belépőjük árát.

MAGAS EREDMÉNYÉRT VISSZAJÁR A BELÉPŐ ÁRA A FLIPPERMÚZEUMBAN!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=yr_IWt9w0wI

A Flippermúzeumban nem lehet pénzt dobni a kiállított gépekbe, a belépőjegyet váltók egy masinán akár többször is játszhatnak egymás után, az általuk elért eredménytől függetlenül. Vannak azonban, akik számára a régi játéktermek hangulatához még szorosan hozzátartozott a kizárólag magas eredménnyel elérhető szabadjátékok izgalma. A múzeum most szeretné egy kis időre visszahozni ezt az érzést és új tétet adni a játéknak. Április folyamán ezért a  Radnóti Miklós utcai kiállítóhely bevezeti a 'Szabadjátékért jutalom" akciót. Ennek lényege, hogy áprilisban a hétköznapokon a múzeumba látogatók, amennyiben 1 órán belül az általuk tetszőlegesen kiválasztott 5 modern (azaz, 1990 után készült) flipperen szabadjátékot érő eredményt produkálnak, visszakapják a belépőjük árát. (Az ezt igazoló fotókat a pultnál kell majd bemutatni).

A játékban csak olyan indulók vehetnek részt, akik eddig nem mérették meg magukat szervezett flippermérkőzéseken. Egy látogató legfeljebb egyszer kaphatja vissza belépője árát. A nyertesek automatikus nevezési lehetőséget kapnak egy hazai flipperversenyre az év során.

A Flippermúzeum a világ vezető utazási site-ján, a Tripadvisor-ön gyakorlatilag megnyitása óta Magyarország legnépszerűbb tematikus múzeuma és Budapest egyik első számú látványossága. A gyűjtemény összesen több mint 160 szabadjátékra állított, játszható géppel rendelkezik, az első hagyományos gépektől kezdve 1947-ből, valamint flipper elődökkel a XIX. századból, a modern flipperekig (valamint néhány népszerű játéktermi videójátékig). Európa egyik legnagyobb folyamatosan nyitva tartó interaktív flipper kiállításaként a múzeum a hazai és a világsajtó visszatérő szereplője (BBC, New York Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung és még vagy 100 egyéb nemzetközi megjelenés). Minden gép, a világ első és a legnagyobb flippere is kipróbálható az alkoholmentes, családbarát kiállítóhelyen.