2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A 2024-es tavaszi fesztivál Shandong Vidéki Kulturális Turisztikai Fesztivál, más néven "Téli Sárga Folyó Nagy Vásár" (Liaocheng) Shandong tartományban elindult Linqing

2024-01-22 10:15 | Nézettség: 675
Szponzorált tartalom
A Millennium Grand Canal minden irányból várja a látogatókat. Január 18-án délelőtt tartották meg a 2024-es tavaszi fesztivált a Shandong vidéki kulturális turisztikai fesztivált, más néven "Téli sárga folyó Grand Fari" (Liaocheng) Shandong tartományban, a csatorna stílusú parkban (Dongwan Park) Linqing városában.

A 2024-es tavaszi fesztivál Shandong Vidéki Kulturális Turizmus Fesztivál vidéki kulturális ünnepet kínál az egész tartomány lakosainak, amelynek témája "minden háztartásban piros lámpák akasztása, minden háztartásban tavaszi fesztivál páros beillesztése, és minden faluban jó előadások vannak - visszatérve a faluba, hogy megünnepeljék a kínai újévet". amely ötvözi az új év erős érzését és a nyüzsgést. A "Winter Yellow River Fair" szinkronizált elindítása a "piaci integrációra, a kulturális fejlődésre, az idegenforgalmi promócióra, a jó termékek értékesítésére és az online terjesztésére" összpontosít, és arra törekszik, hogy "kulturális vásár", "Újévi áru vásár", és "az emberek előnyére vásár", amely vidám, békés és ünnepi kínai újévi hangulatot teremt.

A bemutató ünnepség helyszínén számos tevékenység, mint például a Sárga Folyó Vásár, a Tavaszi Fesztivál Ízvásár, a Laba Wufu Conge megnyitó ünnepség, a téma óriási Tavaszi Fesztivál páros írás, a korszak emlékezeti zóna stb., innovatív módon integrálódott, hogy teljes mértékben bemutassa Linqing régóta fennálló csatorna kultúráját és gyönyörű helyeit és jó ízlésű ételeit. A helyszínen IP kép kiadásokat és eredeti dalelőadásokat is tartottak a Gomba Kultúra Fesztiválhoz kapcsolódóan. Az Oroqen etnikai csoport népszerű online híressége "Kis Tigris" kiváló minőségű kulturális és turisztikai útvonalakat támogatott Liaochengben és Linqingben, valamint Shandong kiváló minőségű termékeit, és kapcsolatba lépett a linqingi "Kis gombával".

A tevékenységi ütemterv szerint, a népi kultúra bemutatására és megtapasztalására összpontosítva, a 2024-es Shandong Vidéki Kulturális Turisztikai Fesztivál három szakaszra oszlik, és több mint 50 napig tart és március 11-én (a második holdhónap második napján) ér véget. Ebben az időszakban városunk különböző kulturális tevékenységeket fog végezni, amelyek az ünnepi hangulat kialakítására és a vidéki kultúra jólétének előmozdítására összpontosítanak.

Kép és a videó forrása: