2024. május 21., kedd
Konstantin névnapja

A Barbie film romboló hatása, mit gondol róla a Férfiak Klubja?

2023-08-24 11:12 | Nézettség: 518
"A Barbie egy atombomba hatásával rombol férfit és nőt" figyelmeztet Bedő Imre mentor, a Férfiak Klub csatorna vezetője. Nézük mire alapozza ezen állítását!

Imre megnézte a Barbie-filmet. Aktuális mentor videónkban a mögötte álló érdekekről, a filmek befolyásoló erejéről beszél, és felhívja a figyelmet arra, hogy nem árt időnként szkeptikusan figyelni az ártatlannak tűnő tartalmak rejtett jelentéseit. 

De nézzük mi ellen van kifogása a Férfiak Klubjának, hiszen a Barbie film az elmúlt hónapok egyik legsikeresebb filmje volt világszerte.  A film hivatalos leírása szerint "Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: 

De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben."

A film rendezője , a rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, Barbie szerepét Margot Robbie, míg Ken-t  Ryan Gosling játsza.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=RsT3AuPra5o