2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A Bitcoin felezése véget ért; Ezek a vezető DeFi érmék 2024-ben milliomossá tehetnek

2024-04-27 07:00 | Nézettség: 191
A régóta várt 2024-es Bitcoin felezés véget ért, így a következő hetek piaci hangulatát emelkedés befolyásolhatja.

A Bitcoin 2024-es felezése után a következő hetek a piacokon átívelő emelkedő hangulat kezdetét hozhatják a második negyedévben. Ezt a feltételezést támasztja alá a felezési események által az elmúlt évek során tapasztalt bikás hullámhatás precedense. Ezt szem előtt tartva, ez a cikk a szakértők által kiválasztott legjobb DeFi érmékről szól, amelyek a jövőben bikás lendületet kaphatnak.

kangamoon

Ezek a DeFi tokenek a következő hónapokban milliókká változtathatják a kis befektetését. Ezek a tokenek a következők:

  • KangaMoon (KANG)
  • Avalanche (AVAX)
  • Chainlink (LINK)
  • Injective (INJ)
  • Stacks (STX)

KangaMoon (KANG)

A KangaMoon egy mém projektként létrehozza azt, ami a legnagyobb mém platform lehet, ahol a mémek rajongói szocializálódhatnak és megoszthatják értékes meglátásaikat. Emellett a KangaMoon platform egy olyan játékkal kereső környezet lesz, amely elősegíti a magas szintű játékkalandot, amely a játékosokat készpénzre váltható digitális értéktárgyakkal jutalmazza. A KangaMoon platform eddig több mint 29 000 tagot regisztrált.

Eközben a KangaMoon platform KANG natív tokenje hatalmas potenciált mutat, miközben még mindig előértékesítés alatt van. Összehasonlításképpen, a KANG token az előértékesítés kezdete óta több mint 290%-os értéket generált. Mi több, a szakértők arra számítanak, hogy a token további 700%-ot fog generálni a bevezetés előtt.

Ennek fényében a KANG token megvásárlásával a vásárlók olyan helyzetbe kerülnek, hogy növelhetik befektetési portfóliójukat, és esélyt kapnak arra, hogy 2024-ben exponenciális nyereséget termeljenek. A KANG token jelenleg 0,0196 dolláron kereskedik, és hamarosan további árfolyam-értéknövekedés várható.

Eközben a KangaMoon szemmel tartja a natív KANG token bevezetését a főbb Tier 1 tőzsdéken az elkövetkező hetekben. Ezzel a kereskedők profitért vásárolhatnak és kereskedhetnek majd KANG tokenekkel több kriptotőzsdén, mint például az Uniswap, ByBit és más. Összességében a KangaMoon a SocialFi, a GameFi és egy befektetési aranybánya hibridje, amely szinergiában egyesül, hogy a kripto rajongók számára mindkét világ legjobbját nyújtsa.

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) egy 1. rétegű blokklánc, amely más egyedi blokklánc hálózatok és alkalmazások mainnetje. Az Avalanche olyan bevett hálózatokkal vetekszik, mint az Ethereum, és célja, hogy a legkeresettebb blokklánc legyen az okos szerződések számára. Az Avalanche három interoperábilis blokklánca, nevezetesen; X-Chain, C-Chain és P-Chain, együttesen teszi a hálózatot zökkenőmentessé.

Hasonlóképpen, az AVAX natív token szolgál az Avalanche hálózat irányítási tokenjeként. Eközben a token bullish hangulatban van, mivel több mint 127% -kal nőtt az egy évvel ezelőtti árfolyammérésben. Emellett az Avalanche kulcsfontosságú piaci mutatói ígéretes jeleket mutatnak egy közelgő bikafutásról. Például az Avalanche kereskedési volumene az elmúlt napokban marginális növekedésnek volt tanúja, ami a tokent az egyik legjobb DeFi érmévé teszi.

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) 2017-es indulása óta absztrakciós rétegként szolgál a blokklánc hálózaton. Mint ilyen, a Chainlink megkönnyíti a blokkláncok interakcióját számos adatfolyam, esemény és fizetési módszerrel egy decentralizált Oracle hálózaton keresztül. Ezzel a szolgáltatásnyújtással a Chainlink a digitális szerződések lezárásához használt fontos láncokon kívüli adatokat biztosít.

Másrészt a Chainlink natív tokenről ismert, hogy erős növekedési potenciált rejt magában a második negyedévben. Márciusban rallyn ment keresztül, hogy elérje a 21 dolláros árfolyamhatárt, ami az első alkalom, hogy a token 2022 januárja óta eléri ezt a küszöböt. Jelenleg a Chainlink árfolyama egy enyhe visszalépés után felfelé billen.

Tekintettel a token legfontosabb piaci mutatóinak pozitív jellegére, a Chainlink várhatóan hosszabb ralit indíthat el az elkövetkező napokban. Neves kriptoelemzők, mint például a World of Charts, úgy vélik, hogy a folyamatban lévő korrekciónak vége, és a LINK token most a 30 dolláros határt veszi célba, amit egy esetleges 45-50 dolláros emelkedés követ majd.

Injective (INJ)

Az Injective (INJ) az egyik legjobb DeFi projekt, amely a layer one blokkláncon fut, és a következő generációs DeFi alkalmazásokat (DApps) hajtja. Emellett az Injective más protokollokat is működtet, például decentralizált helyeket és származékos tőzsdéket, hitelezési protokollokat, előrejelzési piacokat és még sok mást. Az Injective segítségével a felhasználók hozzáférhetnek egy fejlett pénzügyi infrastruktúrához, ahol olyan DeFi projekteket építhetnek, mint a DApps, láncközi DeFi keretrendszerek és sok más.

A kriptopiacon az Injective token exponenciális lendületet mutatott, miután márciusban 52 dollárral új történelmi árfolyamcsúcsot állított fel. Bár az Injective token jelentősen visszaesett az eddigi árfolyamcsúcs óta, az olyan kriptoelemzők, mint a Crypto Feras bullish az Injective-ra, és a következő hetekben 40 dollár feletti rallyt jósolnak. Mint ilyen, érdemes lesz megvenni az Injective tokent a 2024-es potenciális megtérülés érdekében.

Stacks (STX)

A Stacks (STX) protokoll jelentős szerepet játszik az intelligens szerződések Bitcoin-rétegeként. A Stacks segítségével az okos szerződések és a decentralizált alkalmazások (DApps) Bitcoin-t használhatnak eszközként a Bitcoin blokkláncon történő tranzakciók elszámolásához. Nevezetesen, a Stacks protokoll rendelkezik a teljes Bitcoin-állapot adataival, ami lehetővé teszi, hogy 500 milliárd dollár értékű BTC-tőkét szabadítson fel a Bitcoin L1 használatával, mint a DApps elszámolása. Természetesen a Stacks protokoll is a Bitcoin L1-et használja a rétegén végrehajtott összes tranzakció hasheléséhez és elszámolásához.

A Bitcoinhoz fűződő kapcsolatát tekintve a Stacks token jó eséllyel indíthat el egy hosszabb bikafutást most, hogy a Bitcoin feleződése megtörtént. Emellett a Stacks árfolyamának az elmúlt hónapokban mutatott pályája nagy növekedési potenciált mutat. Összehasonlításképpen, a Stacks árfolyama áprilisban a kriptopiacot átszövő medvehullámok ellenére 3,84 dolláros történelmi csúcsra emelkedett. Most, hogy a piac fellendülőben van, várható, hogy a Stacks jelentős rallyt könyvelhet el a második negyedévben és 2024 egészében.

Következtetés

Ezen felülvizsgált DeFi érmék részletes vizsgálata jelentős potenciált mutat, amely növelheti a befektetők portfólióját, miközben 2024-ben hatalmas ROI-t is generálhat. Ezen tokenek bármelyike felvehető az ember befektetési ellenőrző listájára.

A KangaMoon projekt azonban kiemelkedik a felsorolt érmék közül, tekintettel a token hatalmas növekedési potenciáljára már az előértékesítés során is. A KANG token ráadásul alacsony áron kapható, és lehetőséget kínál arra, hogy csatlakozzon az úttörő befektetőkhöz, akik exponenciális nyereséget fognak elérni. A KangaMoonba való befektetéssel most sokat lehet nyerni. Összességében azonban érdemes megfontolni a másik négy token megvásárlását a 2024-es nyereségek érdekében.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: