2023. március 29., szerda
Auguszta névnapja

🤣💀 A csodával határos módon kerülték el a végzetes balesetet ezek az emberek. Úr isten! Csoda, hogy túlélték!!!

2023-02-02 07:44 | Nézettség: 263
Életveszélyes pillanatok, amit saját magának idézett elő a pancser, aki azt hitte saját maga meg tudja csinálni a házát. Amikor Mekk Elek neki áll házat építeni...valaha ezen a mesén nőhettek fel ezek az emberek és mivel elég önbizalommal rendelkeznek neki is vágnak házaik saját kezű felújításához. Az eredmény magáért fog beszélni! Fantasztikus megmeneküléseket láthatunk! A csodával határos módon kerülték el a végzetes balesetet ezek az emberek. Végtelenül szerencsések a videó szereplői, hiszen az életük egy hajszálon múlt!

Hihetetlen, hogy emberek mennyi önbizalommal rendelkeznek, olyan komoly feladatok megoldásában, amely komoly feladat elé állítja a szakembereket is. Így ne építsh házat saját kezűleg, mert tragédia lesz a vége! Mindig jobban esik más kárán nevetni mint a sajátunkon!Így van ez most is! Először elszörnyedünk, majd dőlünk a nevetéstől! 🤣💀 Ha látni akarod, milyen szerencsés volt a mennyezetet láncfűrészelő csávó, nézd meg kockánként, remélem kiment és hozott egy lottószelvényt.

Neked vagy ismerőseid közül valakinek volt balul sikerült kísérlete? Ha igen oszd meg, hogy okuljunk és nevessünk!

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Ojxe9dIioUg

Korábban egy repülőgépgyárban dolgoztam. Az egyik srác egy tüzérségi darabon dolgozott szabadidejében, a gépműhely szerszámait használta. Kicsit kisebb, mint a videóban. Amikor elkészült, úgy döntött, jó ötlet lenne kipróbálni a Tech Pubs iroda legfelső emeletén lévő ablakból. A visszarúgás kivett körülbelül hat rajzolóasztalt, kifújta az ablakokat és felemelte a tetőfedőt.

 


Kérjük, szánjon erre egy percet, hogy értékelje a káosz gyönyörű és bonyolult cselekedeteit az első videóban. Az eredeti trigger elegáns finomsága 0:02-nél. A közelgő végzet felismerése 0:04-kor. A zuhanó gerendák elképesztő „kalapácsa” kevesebb mint fél másodperccel később a gravitáció teljes erejét kihasználva egyetlen ponton elviselhető. A finom „fogás” 0:05-nél, ahol, mint egy primabalerina, a fa forog, és úgy tűnik, lebeg a levegőben. Ezt követően a felvonó egyszerű tökéletessége, mint a fa, immár energiával megtöltve, mind a létrával, mind a kötéllel összekapcsolódik. És követi a „felvonót”, amikor a létra dacol a gravitációval és elindul az ég felé, magával viszi főhősünket. Aztán ott van a „zuhanás” – ahol az élet összes komédia és tragédiája egyetlen tételben előtérbe kerül, nemcsak a rivaldafénytől, hanem a történetből is. És végül a „piece de ellenállás”, mint az elektromos fúró, amely eddig csak mellékes volt, a középpontba került, és virágzóan fejezi be az előadást.
Ez nem bukás, ez egy színházi előadás hét másodperces felvételben. Valóban csodálatos, és évekig várhatunk egy ilyen jóra.

Nézze meg a 0,25-ös sebesség beállítását, hogy megértse ennek a technikai részleteit...

Zseniális volt. Nem tett rosszat a karrierjének sem – a műszaki kiadványok vezetője lett. 🤣

Forrás :Gavin Minion