2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Floki Pozitív Árfelhajtó Mozgást Mutat, Miközben a Dogwifhat és az Angry Pepe Fork Bikás Ciklust Indít

2024-06-16 07:00 | Nézettség: 131
A mémérme piac hatalmas lendületet tapasztal, ami az elkövetkező hetekben felívelő trendet indíthat el.

Míg a Floki értéke pozitív mozgást mutat, addig a Solana hálózat vezető mémérmei, a Dogwifhat és az Angry Pepe Fork áremelkedést kezdeményeztek.

Angry pepe

Floki (FLOKI) Bikás Mozgás a Új Tőzsdei Listázás Után

A kutyatémájú mémérme, a Floki (FLOKI) nem lassít. A legfrissebb hírek a kriptopiacon azt mutatják, hogy a Biconomy nevű digitális eszköz tőzsde listázni kívánja a Flokit a platformján. A tőzsde szerint a Floki/USDT pár kereskedése június 14-én kezdődik.

Más hírek szerint a CryptoDona7 azt jósolta, hogy a Floki Inu ára a következő kereskedési ülések során $0.0003139-ra emelkedhet. Azonban a mémérmének meg kell maradnia a $0.0002145 árfolyam szint felett, mivel egy aláesés érvényteleníti az áremelkedést.

dogwifhat (WIF): Trader_koala $3.5-ös Csúcsot Jósol

A dogwifhat (WIF) nemrég közösségi elköteleződés és közösségi média hype révén vált a legnagyobb mémérmévé a Solana blokkláncon, megelőzve a korábban első helyen álló Bonkot. A CoinMarketCap adatai szerint a dogwifhat heti és havi időkeretekben is a piros zónában kereskedik.

Míg a dogwifhat az elmúlt hetekben eladási nyomást tapasztalt, most egy felívelő trendet indított, ami értékét korábbi csúcsokra tolhatja. Trader_koala szerint a mémérme értéke a következő hetekben elérheti a $3.5 csúcsot.

Angry Pepe Fork (APORK): Az Egyik Legjobb Mémérme a Nagy Nyereségekért

Az Angry Pepe Fork ($APORK) egy mémérme, amely vonzza a bálnákat és címlapokra került a Solana ökoszisztémában. Ha lemaradtál a dogwifhat és Bonk áremelkedéséről, ne maradj le az Angry Pepe Forkról. Az "Conquer To Earn" mechanizmussal az Angry Pepe Fork célja, hogy felhasználók hadseregét építse fel, amely kisöpri a holt mémérméket a piacról.

A legjobb rész az, hogy jutalmakat kapnak attól függően, hány holt mémérmét tudnak eltávolítani a piacról. Tehát a cél a bátorság mutatása a csatatéren és magas rangú APORK tagokká válni. Az 1,9 milliárd tokennel az Angry Pepe Fork nagyon ritka gyöngyszemmé válhat. Ez a ritkaság várhatóan befolyásolja az értékét az elkövetkező hónapokban, jó vásárlási lehetőséget kínálva a befektetőknek.

Érdekes továbbá, hogy a staking dApp az előértékesítéskor élni fog. A staking kapun keresztül az APORK hadsereg passzív jövedelmet kereshet. Tokenjeiket 30, 60 vagy 90 napra stakelhetik. Minél hosszabb a staking időszak, annál nagyobb a jutalom.

Jelenleg az előértékesítés 1. szakaszában az APORK érme $0.014-ba kerül. Az "Conquer to Earn" küldetés és a staking opció sok felhasználót vonz majd a jövőben. Az elemzők 200%-os áremelkedést várnak az előértékesítés során és 50x-os ugrást a tőzsdei listázás után, így ez az egyik legjobb mémérme, amit most érdemes megvenni.

Összegzés

A jövő fényesnek tűnik a vezető mémérmék, a Floki, a Dogwifhat és az Angry Pepe Fork számára. Bár nem ők az egyetlen érmék a mémérme piacon, potenciális pályájuk kiemeli őket a többi közül. Így azok a befektetők, akik szeretnék növelni portfóliójukat, gyorsan cselekedjenek, mielőtt az áremelkedés megkezdődik.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

 

 

Kép és a videó forrása: