2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A kereskedők árgus szemmel figyelik, amint a KangaMoon (KANG) átvonul a BONK-on és a Shiba Inun (SHIB)

2024-03-25 07:00 | Nézettség: 175
A KangaMoon (KANG) előértékesítésének korai sikere miatt ez az új memecoin túlszárnyalta a meglévő versenytársakat, mint a BONK és a Shiba Inu (SHIB). Ma megvizsgáljuk, hogy miért figyelnek olyan szorosan a kereskedők a KangaMoonra és annak sikerlehetőségeire. Tud ez a kenguru-témájú érme versenyezni a memecoin tér nagyjaival?

A befektetők rohamosan kapkodnak a KangaMoon (KANG) előértékesítéséért

Míg a Shiba Inunak és a Bonknak erős közösségei és hűséges követői vannak, a KangaMoon egyedülálló csavart kínál jutalmazó játékra épülő ökoszisztémával. A 'Kangaverse' versenyeket, ajándékokat, NFT-ket és egy olyan játékot tartalmaz, amely KANG tokennel jutalmazza a játékosokat.

shiba inu kriptó

Most már könnyű látni, miért gyűjtöttek össze több mint 2,5 millió dollárt az előértékesítés során. Ezek a befektetők felismerik a KangaMoon potenciálját, hogy saját piaci rését alakítsa ki a hatalmas, 60 milliárd dolláros memecoin piacon.
A játékosok egy testreszabható kenguru karakterrel kezdik a játékot, amelyet fejleszteni és egyedi NFT-kkel felszerelni lehet. Ezután csatákban, tornákon és küldetésekben vesznek részt, hogy KANG tokeneket és más ritka digitális eszközöket szerezzenek. Minél többet foglalkoznak a játékkal a játékosok, annál több lehetséges bevételre tehetnek szert.

Jelenleg a KANG tokenek 0,014 dollárért kaphatók az előértékesítés negyedik szakaszában, egy 180%-os értéknövekedést követően az elmúlt hetekben. Az árak várhatóan emelkedni fognak a következő szakaszokban, így érthető a korai befektetési roham.

Az NFT-alapú P2E játékok globális piaca várhatóan évi 17,93%-os összetett növekedési rátával bővül, 2028-ra elérve a becsült 8856,95 millió dollárt (Yahoo Finance, Absolute Reports). Még a piac egy kis szelete is óriási sikerrel járhat a KangaMoon számára.

Az elemzők már felismerik ezt a hatalmas növekedési potenciált, előrejelzéseik szerint a KANG akár 35-szörösére is nőhet, amikor a játék hivatalosan elindul a következő hónapokban. Egyedi játékra épülő modelljével és erős közösségi támogatásával a KangaMoon minden adottsággal rendelkezik egy sikeres memecoinhoz.

A Solana Premier Memecoinja, a BONK Küzd a Dominancia Megőrzéséért

A Solana, mint 2024 egyik legjobban teljesítő első rétegű blokklánca, mindig figyelmet kap. Ezért nem meglepő, hogy a BONK a mélypontokról 1000-szeresre nőtt egy közelmúltbeli csúcsárára, 0,00004791 dolláros áron és 2,46 milliárd dolláros piaci értékeléssel.

Míg szinte minden Solana memecoint a degeneráltság mesterei készítik, a BONK tiszteletreméltó céllal kezdte az életét, hogy felhívja a figyelmet a Solanára. A BONK csapata a kínálat nagy részét a Solana ökoszisztéma tárcáiba osztotta szét, biztosítva a széles körű eloszlást és egy erős közösséget.

Azonban naponta tucatnyi Solana memecoin jön létre, és a BONK nehezen tud versenyezni ezekkel a konkurensekkel. A tulajdonosok csak egy gombnyomásra vannak attól, hogy átváltsanak Dogwifhatra vagy Popcatre, így több használati esetre van szükség ahhoz, hogy a BONK versenyben maradhasson.

A BONK ára az elmúlt héten 30%-kal korrigált, jelenlegi ára írásunk időpontjában 0,00002022 dollár. Ez a Bitcoin árfolyamának a 64,000 dollár alatti mozgása miatt történhetett, de egy ilyen éles árcsökkenés bemutatja egy olyan memecoin természetét, amelynek nincsenek önmagában értéket képviselő használati esetei.

A nehéz piaci körülmények ellenére az elemzők továbbra is új csúcsok elérését várják a BONK-tól 2024-ben, ha a Bitcoin bikapiaca folytatódik. Egy forró piacon, új felhasználók Solanára való beáramlásával, elérni egy 20 milliárd dolláros piaci kapitalizációt több mint lehetséges.

A Shiba Inu Új Kihívókkal Szembesül, amint a KangaMoon Belép az Arénába

A Shiba Inu az Ethereum elsőszámú memecoinja. Gyakran emlegetik a "Dogecoin gyilkosaként", számos hasonlóságot mutat kutyainspirálta elődjével. Azonban egyedülálló jellemzői különböztetik meg más memecoinoktól.

A Shiba Inu csapata egy teljes ökoszisztémát épít a coin köré, beleértve egy decentralizált tőzsdét, a ShibaSwapot, a Shibarium réteg-2 skálázási megoldást és egy NFT piacteret. Ez erős alapot biztosít a Shiba Inunak a hosszú távú növekedéshez és elfogadáshoz.

A BONK-hoz hasonlóan a Shiba Inu ára is jelentős volatilitást tapasztalt az elmúlt hetekben, több mint 24%-kal esett az elmúlt hét napban. Azonban a jelenlegi ára, 0,00002407 dollár, még mindig több mint 100%-kal magasabb, mint február végén volt.

A Shiba Inu 14,60 milliárd dolláros piaci kapitalizációja még mindig teret enged a növekedésnek a bikapiacok során. Azonban a kriptoközösség a következő 50-100x memecoinra keresi a tekintetét, és a Shiba Inu valószínűleg nem tudja tartani a lépést a KangaMoonnal és más újabb memecoinokkal az árteljesítmény tekintetében.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: