2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A kizsarolt interjú: Rogán Antal nagy interjút adott a 444!-nek

2024-06-14 08:57 | Nézettség: 429
A magyar médiatörténelembe a kizsarolt interjú néven vonul be a Rogán Antal által a 444-nek adott interjú. A 70 perces beszélgetés a Karmelitában zajlott le és Kaufmann Balázs kérdezte a miniszterelnök kabinetfőnökét.

A történet előzménye annyi volt, hogy a szemfüles 444! ujságíró észrevette Rogán Antalt Londonban, aki a BL döntőre utazott és próbált neki feltenni kérdéseket. Az a megoldás született, hogy a politikus ad egy interjút a  444! -ne, cserébe azért hogy hagyják békén londoni tartózkodása idején. 

A kizsarolt interjú előzménye

 

A megbeszélt interjú június 13-án a Karmelitában zajlott le. Rogán szerint nincs kormányzati médiabirodalom, a lejáratókampányokban pedig neki nincs szerepe. Rogán saját munkáját úgy definiálta, hogy ő a kormány back officeának a vezetője

„A back office a háttérben végzi a munkáját, és azért dolgozik, hogy segítse a miniszterelnök és a kormány tagjainak a munkáját” 

A kormányzati back office munka fontosságát jelzi, hogy az interjú első részében több mint 10-szer említi, hogy ő a back office-ban dolgozik. 

Nézd meg te is az interjút, márt csak azért is mert kiderült az is, hogy Rogán nem ad a 444!-nek többet interjút!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=HsH4ykMigfY