2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A kriptopiac navigálása: Az 5 legjobb rejtett kriptoékszer, amelyet májusban érdemes megvásárolni jelentős hozamért.

2024-05-14 11:03 | Nézettség: 64
Egy medvepiacban, mint ez, nehéz jó kriptovalutákat találni – de egy jó találat sokat jelenthet. Miközben a nagy nevű kriptók volatilis időszakokon mennek keresztül, azok a kereskedők, akik tudják, mi fán terem a dolog, kisebb projektekbe fektetnek, amelyeknek több növekedési lehetőségük van. Íme az 5 legjobb kriptovaluta hatalmas májusi profitokért.

Az Öt Legjobb Kriptovaluta Vásárlása Most

Íme a jelenlegi legjobb kriptovaluták listája:

- KangaMoon (KANG): Egy fényesen ragyogó előértékesítési csillag, amely már 400%-os emelkedést mutat.

- Toncoin (TON): Egy kriptovaluta, amely jelentős növekedést mutat az árdiagramokon.

- Ethena (ENA): Egy másik jó vásárlási lehetőség a növekedési potenciáljának köszönhetően.

- Fetch.ai (FET): Egy rejtett gyöngyszem, amely az mesterséges intelligenciára (MI) összpontosít.

- Hedera (HBAR): Egy másik figyelemre méltó szereplő a blokklánc területén.

Most közelebbről megvizsgáljuk ezeket a legjobb kriptopénzeket. Kezdjük.

kincsesláda kriptodevizáknak

KangaMoon (KANG)

A medvepiaci káoszban a KangaMoon (KANG) azon kevés érmék egyike, amely sikert érhet el. Ez az emelkedő előértékesítési szenzáció már több mint 6,6 millió dollárt gyűjtött, és úton van, hogy elérje a 8 millió dollárt a 2024 májusa előtt. Emellett büszkélkedhet több mint 20 000 regisztrált közösségi taggal és több mint 6000 KANG birtokossal.
Kereskedők világszerte érdeklődnek az újonc iránt. Lényegében a KangaMoon a Játékért Jutalom (P2E) játékiparra fog fókuszálni, amelynek várhatóan 8856 millió dolláros lesz 2028-ra. Ezt úgy fogja megvalósítani, hogy elindít egy P2E játékot, ahol a KANG a fő játékbeli pénznem. A KANG segítségével hozzáférhetsz kihívásokhoz extra jutalmakért és karakterfejlesztésekért.

A KangaMoon egyedülállóságát a SocialFi funkciói adják. Például a KangaMoon most ingyenes KANG-ot biztosít legaktívabb közösségi tagjainak még a hivatalos indulása előtt. Ennek eredményeként számtalan ember rohan, hogy lájkolja, kommentálja és megossza a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit, hogy ingyen szerezzen ezt a kriptovalutát.

Jelenleg egy KANG ára 0,025 dollár - 400%-os emelkedés a kezdeti 0,005 dolláros árához képest. A piacelemzők 0,5 dolláros potenciális ugrást jósolnak, amint egy Tier-1 CEX felsorolja 2024 második negyedévében - így a KANG a legjobb kriptovaluta vásárlása most hatalmas megtérüléssel.

Toncoin (TON)

A Toncoin (TON) csendben az egyik legizgalmasabb kriptovalutává vált. A CoinMarketCap adatai szerint a Toncoin kriptovaluta bekerült a piaci kapitalizáció szerinti top 10 kriptovaluta közé, jelenleg a 8. helyen áll 21 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A Toncoin árváltozása csaknem 214%-kal ugrott az elmúlt évben. Ezenkívül a TON technikai elemzése sok bullish jelet mutat. Például 21 technikai indikátor van a vételi zónában, mivel a Toncoin kereskedik az 50 és 100 napos EMA felett. Így a szakértők bullish Toncoin ár-előrejelzést tettek - elérheti a 3,22 dollárt a 2024 második negyedévének végéig.

Ethena (ENA)

Következő a legjobb kriptopénzek listáján az Ethena (ENA). Ez a projekt felkeltette az emberek figyelmét terveivel, hogy megváltoztassa a stabilcoin piacot. Az Ethena egy szintetikus dollárt szeretne biztosítani, amely különböző DeFi alkalmazásokon működik saját stabilcoinja, az USDe segítségével. Ez hasznos lehet a jelenlegi medvepiacon.

Az Ethena nemrégiben bejelentette, hogy egyszerűsítette likviditási zárját, hogy előnyös legyen a hosszú távú résztvevők számára. Ez a fejlesztés szintén kulcsfontosságú, mivel fokozhatja az érdeklődést az ENA iránt. Az Ethena árteljesítménye óta 26%-kal nőtt. Ezenkívül elemzők 1,29 dolláros emelkedést jósolnak a 2024 második negyedévéig az Ethena árelőrejelzésekben.

Fetch.ai (FET)

Az MI és a gépi tanulás hangsúlyozásával a Fetch.ai (FET) egy rejtett gyöngyszem. A mesterséges intelligenciának még hosszú út áll előtte a globális vállalkozások átalakításában. Egy decentralizált MI hálózat, mint a Fetch.ai, új határokat nyithat meg az adatkezelésben, ahogy egyre több iparág veszi át. Ez teszi a Fetch.ai-t az egyik legjobb kriptopénzzé májusban.

A közelmúltban a Fetch.ai bejelentette, hogy integrálta a Meta Llama 3-9B-jét, ami potenciális emelkedést eredményezhet ennek a kriptónak. Ezzel kapcsolatban a Fetch.ai ára 795%-os növekedést mutatott az elmúlt 12 hónapban, miközben piaci kapitalizációja 1,9 milliárd dollár volt. 25 technikai indikátor zöldben van, szakértők szerint a Fetch.ai érme 3,59 dollárra emelkedhet a 2024 második negyedévének végéig.

Hedera (HBAR)

Végül, de nem utolsósorban, említenünk kell a Hederát (HBAR). Nemrégiben a Hedera bejelentette, hogy feldolgozta 50 milliárdodik főhálózati tranzakcióját. Ez mutatja a kereskedők iránti érdeklődést a Hedera iránt.

A Hedera egy másik jó kriptovaluta vásárlása a jelenlegi medvepiacon, mivel értéke 106%-kal emelkedett az YTD diagramon. Ezenkívül a Hedera érme most kereskedik az 100 és 200 napos EMA felett. Ennek eredményeként a piacelemzők bullish Hedera árelőrejelzést tettek. 0,15 dolláros potenciális emelkedést jósolnak a 2024 második negyedévének végéig a Hederára.

Mi az a kriptovaluta?

A kriptovaluta egy digitális vagy virtuális pénzfajta, amely a biztonság és a biztonság érdekében kriptográfiát használ. Központi hatóságok, mint például a kormányok vagy bankok, nem irányítják; így decentralizált.

Miért érdemes kriptovalutákat vásárolnia?

Íme néhány ok, amiért érdemes lehet kriptovalutákat vásárolnia:

- A Nagy Pénz Keresésének Lehetősége: A kriptovaluták azt mutatták, hogy áraik gyorsan nagymértékben emelkedhetnek.

- Diverzifikáció: A kriptovaluták hozzáadásával befektetési portfólióját diverzifikálhatja a hagyományos valutákon túl.
Infláció elleni védekezés: Sok kereskedő tekinti a kriptókat infláció elleni védelemnek.

Záró megjegyzések a májusban befektetendő legjobb érmékről

A KangaMoon, a Toncoin, az Ethena, a Fetch.ai és a Hedera olyan projektek, amelyek jó megtérülést hozhatnak májusban és még később is. Azonban a KANG-nak egy előnye van - alacsony piaci kapitalizációja, 19,6 millió dollár. Ez azt jelenti, hogy kevesebb új tőke bevonására van szükség ahhoz, hogy hatalmas áremelkedés történjen. Ezért a KANG a legjobb kriptovaluta vásárlása most.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: