2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Legjobb Altcoinok, Amelyeket Most Érdemes Vásárolni és Tartani a Jelenlegi Piaci Mélypont Alatt - Ne Maradj Le a 100x Nyereségről

2024-06-30 07:00 | Nézettség: 130
Az elemzők nagy figyelmet szenteltek az Angry Pepe Fork (APORK) és más vezető altcoinok, mint a Tron (TRX), Kaspa (KAS), Pepe (PEPE) és Stellar (XLM).

Angry pepe fork

Ez az öt vezető altcoin kitartást mutatott a kriptopiac bearish trendje ellenére. Ráadásul a befektetők és kereskedők izgatottan beszélnek az Angry Pepe Forkról, köszönhetően annak egyedi közösségi részvételének és kreatív stratégiájának, miközben a legújabb altcoinok, mint a Pepe és a Kaspa próbálnak piaci részesedést visszaszerezni. Ugyanakkor a hagyományos tokenek, mint a Stellar és a Tron megőrzik pozíciójukat a csökkenő kriptopiacon.

Angry Pepe Fork (APORK): Egy Vezető Altcoin, Amelyet Érdemes Tartani 2024-ben

Az Angry Pepe Fork optimizmust sugároz más vezető altcoinok mellett, beleértve a Tront, Kaspát, Pepét és Stellart. Azoknak a kereskedőknek, akik unják a status quót, az Angry Pepe Fork új mechanizmust vezet be, ahol a játékosokat arra ösztönzik, hogy harcoljanak zombi mém coinokkal az egyedi conquer-to-earn modelljén keresztül. Ezenkívül ingyenes APORK tokenekkel jutalmazzák azokat, akik legyőzik a zombi mém coinokat, és lehetőséget kapnak a közösségi lánc csúcsára kerülni.

A staking alapvető eleme az Angry Pepe Fork platformnak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy profitot szerezzenek még az érme előértékesítési szakaszában is. Az Angry Pepe Fork három zárolási időszakot is kínál azoknak, akik érdeklődnek a tokenek stakelése iránt. A 30 napos opció elérhető azok számára, akik szeretnének bepillantani és többet megtudni. Azonban a tapasztalt kampányolók, akik értéket keresnek a pénzükért, élvezhetik a 60 napos opciót.

A 90 napos opció tökéletesen illik a veteránokhoz, akik már készen állnak a vezetés átvételére és több keresetre. Érdekes módon az Angry Pepe Fork komoly befektetőket vonzott az első előértékesítési kampányában. A platform célja, hogy együttműködjön más intézményekkel, és további funkciókat adjon hozzá, így az Angry Pepe Fork ajánlott potenciállal rendelkezik, hogy jelentős nyereséget érjen el a következő hónapokban.

Egyedi tervezésének köszönhetően az Angry Pepe Fork csak 1,9 milliárd APORK tokent kínál, garantálva a tokenek szűkösségét és az érték állandó növekedését. Jelenlegi értéke mindössze $0.014, így az érdeklődők könnyen megvásárolhatják az APORK-ot, amelyet a 2024-es év legjobb kripto befektetésének tartanak. Ezenkívül az elemzők előrejelzése szerint az APORK értéke a következő hónapokban 100x növekedhet, miután az első előértékesítési szakaszban több mint $175,000-t gyűjtöttek.

A Felhasználók A Medvék Ellenére is Választják a Tront (TRX)

Miközben a Bitcoin ára 6,7%-kal csökkent az elmúlt 30 napban, az altcoinok is jelentős csökkenéseket tapasztaltak. Azonban a Tron (TRX) ellenállt a nyomásnak, ára az elmúlt héten 1,12%-kal, az elmúlt 30 napban pedig 4,67%-kal emelkedett. Ezenkívül az altcoin több mint 20%-os kereskedési volumen növekedést is elért, és piaci kapitalizációja meghaladja a $10.6B-t a CoinMarketCap szerint.

A Tron Guy Project szerint a Tron tevékenységei különböző tényezőknek tulajdoníthatók, különösen az USDT kereskedés növekvő elfogadásának. Továbbá egy másik szakértő, a Currency Analysts is pozitív fejleményeket osztott meg a TRX-ről, kijelentve, hogy a Tron dominanciája rekordokat döntött a legmagasabb napi felhasználók és heti bevételek tekintetében, így ez az egyik legjobb altcoin, amit érdemes tartani 2024-ben.

Egy YouTube Elemző Sürgős Kaspa Árjóslatot Tesz Közé

A Kaspa árfolyam előrejelzése a kriptopiacon figyelemre méltó volt, egy Captain Galaxy néven ismert YouTube elemző bullish árjóslatokat tett közzé. Az elemzők hangsúlyozták a Kaspa potenciálját, és 2024-ben kötelezően megszerzendő kriptovalutaként említették. Emellett konkrét előrejelzéseket is nyújtott a Kaspa árfolyamára 2024-re és 2025-re, sürgetve a befektetőket, hogy ragadják meg a lehetőséget és fektessenek be ebbe a vezető altcoinba.

A Kaspa egyedi, mert layer one proof-of-work struktúrával rendelkezik, amely megkülönbözteti a token-alapú kriptóktól. Ez az egyedi struktúra biztonságosabbá és decentralizáltabbá teszi, anélkül, hogy előre kiosztások lennének a bennfenteseknek. Ezenkívül az új okosszerződések bevezetése is növeli majd a Kaspa volumenét és jegyzését a főbb tőzsdéken, mint a Binance és a Coinbase.

Pepe (PEPE) és Shiba Inu Bálnák Kavarják Fel A Vizet $26M Értékű Tőzsdei Betétekkel

A Pepe és Shiba Inu altcoinok elemzése jelentős betéteket tárt fel különböző címekről a tőzsdékre. A betétek potenciális eladási nyomást vagy kereskedési előkészületeket jeleztek. Azonban a nehéz beáramlások ellenére a kriptók általános tőzsdei áramlási adatai más történetet mesélnek.

A Spot On Chain adatai szerint két fontos bálna tranzakciót rögzítettek, amelyek során közel $26 millió értékű Pepe és Shiba Inu tokeneket helyeztek el a Binance tőzsdén. Ezenkívül egy másik bálna 700 milliárd PEPE tokent, ami $7.8 millió értéket képvisel, helyezett el a Binance tőzsdén. A Pepe továbbra is potenciálisan erős bullish jeleket mutat, így ez az egyik legjobb kripto befektetés.

A Deutsche Bank Leányvállalata Bejelenti Partnerségét a Stellarral (XLM)

A Taurus, a Deutsche Bank által támogatott vezető digitális eszköz infrastruktúra-szolgáltató nemrégiben bejelentette, hogy terjeszkedik a Stellar (XLM) hálózatra. A svájci fintech cég olyan nagy pénzintézeteknek kínál szolgáltatásokat, mint a Deutsche Bank, a Santander és a Credit Suisse.

Ez abban az időben történik, amikor a Stellar forradalmasítja a határokon átnyúló tranzakciókat és átutalásokat, megkönnyítve a globális pénzátutalásokat. A legutóbbi áremelkedések több tényezőnek köszönhetők, mint például a Ripple per részleges győzelme, ami tovább növelheti ennek az altcoinnak az árát.

Angry Pepe Fork A Vezető Altcoinok Között, Amelyeket Érdemes Tartani 2024-ben

A jelenlegi piaci visszaesés során számos altcoin kínál jobb esélyt azoknak a befektetőknek, akik profitálni akarnak a lehetséges visszatérésből és hosszú távú növekedésből. Azonban az Angry Pepe Fork kiemelkedik, ígéretes nagy hozamot a befektetők számára az egyedi conquer-to-earn modelljével és staking funkcióival. Továbbá, az APORK tokenek korlátozott száma ösztönözni fogja az értéknövekedést és a szűkösséget, növelve a token vonzerejét, így ez a legjobb kriptovaluta befektetés.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Látogassa meg az Angry Pepe Fork Előértékesítést

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása: