2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

A legnépszerűbb tokenek 2024 februárjában: Litecoin (LTC), Pullix (PLX) és Near Protocol (NEAR)

2024-01-25 08:23 | Nézettség: 219
Ahogy 2024 februárjába lépünk, nézzünk meg három altcoint, amelyek felkeltették a globális figyelmet.

pullix

Ezek a tokenek a Litecoin (LTC), a Pullix (PLX) és a Near Protocol (NEAR). Noha Ön ismeri az LTC-t és a NEAR-t, a PLX egy DeFi-projekt, amely jelenleg az előértékesítés 6. szakaszában tart. A közel 12 millió PLX-token értékesítésével a szakértők a következő 100-szoros tokennek tartják 2024-ben.

Litecoin (LTC): Új bányászati ​​nehézség magas

Nemrég volt néhány izgalmas Litecoin hír. A legfigyelemreméltóbb a Litecoin bejelentette , hogy a bányászat nehézségei minden idők legmagasabb, 31,68 milliós arányára emelkedtek. Ez a fejlemény azt mutatja, hogy ez a DeFi projekt folyamatosan növekszik és érett.

A Litecoin kriptovaluta mozgását tekintve csak az elmúlt hónapban 70,21 és 71,33 dollár között ingadozott. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 5,23 milliárd dollárról 5,28 milliárd dollárra emelkedett. Sőt, ez az emelkedő trend folytatódhat, mivel 19 technikai mutató zölden mutat ennél az altcoinnál.

Ezen tényezők miatt a piaci elemzők a Litecoin kereskedését 83,35 dolláros szinten jósolják 2024 februárjának vége előtt.

Pullix (PLX) : Több mint 3500 közösségi tag

Eközben a Pullix (PLX) a címlapokra került az értékesítés előtti kiváló teljesítményével. Más szavakkal, ez a kriptográfiai ICO esemény már közel 4 millió dollárt gyűjtött össze, miközben 11 000 személyt bevontak. Ezenkívül a Pullix jelenleg több mint 3500 közösségtaggal büszkélkedhet. Mindezek a fejlemények azt mutatják, hogy a Pullix iránti kereslet égbekiáltó.

A Pullix lényegében forradalmasítja az online kereskedési teret. Ezt úgy éri el, hogy a DEX és a CEX legjobb tulajdonságait egy helyen egyesíti. Ez az innovatív megközelítés minden olyan problémát megold, amely jelenleg sújtja ezt a piacot. Például többé nem kell aggódnia több fiók létrehozása miatt – a Pullix lehetővé teszi az összes eszközosztály (a kriptográfiai eszközökkel együtt) kereskedelmét egyben.

A PLX natív token a kereskedések lebonyolításához használt fő pénznem. A PLX Holding további előnye a csökkentett kereskedési díjak. Ez a token kiemelkedik a „Trade-to-Earn” koncepció miatt. A koncepció egyszerű: a Pullix napi keresetük százalékával jutalmazza a téteményeseket.

Az ISDA szerint a tőzsdén kívüli származékos piac értéke 618 tonna volt 2022-ben. Mivel a Pullix stratégiai pozícióban van a piac uralására, az elemzők biztosak a PLX hosszú távú növekedési potenciáljában. Jelenleg a PLX 0,08 dollárt ér az előértékesítés 6. szakaszában (100%-os növekedés a kikiáltási árhoz képest). Az elemzők 1000%-os növekedést jósolnak, amint a PLX 2024 első negyedévében megjelenik a tőzsdéken.

Near Protocol (NEAR): Új integráció a Polygon CDK-jával

Volt néhány említésre méltó Near Protocol hír is. A közelmúltban a Near Protocol bejelentette , hogy Data Availability rétegét integrálták a Polygon CDK-jával. Emiatt az Ethereum ZK rollupokat készítő fejlesztők 85 000-szeres költségcsökkenést fognak látni az Ethereum DA-hoz képest.

Ami a Near Protocol érme értékének mozgását illeti, csak az elmúlt héten 3,37 és 2,92 dollár között ingadozott. Piaci kapitalizációja 3,39 és 2,93 milliárd dollár között mozgott ebben az időszakban.

Mindazonáltal a technikai elemzése bullish jeleket mutat, mivel ez az altcoin az 50 és 100 napos EMA felett mozog. Így a szakértők előrejelzése szerint 2024 februárjára 3,28 dollárra emelkedik.

A Pullix felülmúlja a Litecoint és a Near Protocolt?

Mindössze 16 millió dolláros piaci kapitalizációjával a Pullix kiemelkedik a nézhető altcoinok közül. Hogy tisztázzuk, nincs szükség sok új forrásra a jelentős nyereség eléréséhez – ellentétben a Litecoinnal és a Near Protocollal. Az alacsony piaci kapitalizáció miatt ez az altcoin „kötelezővé” válik mindenki számára, aki gyors növekedésre vágyik.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: