2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A NEAR Protocol és a TRON nagy fellendülése – a mémmogulok túlszárnyalják őket 100-szoros tervezett növekedéssel

2023-12-29 08:47 | Nézettség: 210
A NEAR Protocol (NEAR) értéke gyors ütemben emelkedik, amit az elmúlt hónap 144,4%-os emelkedése is bizonyít.

A blokklánc tevékenysége váratlan felfutását tapasztalta, és a tranzakciók teljes száma megugrott. Ezzel párhuzamosan a TRON értéke is gyorsan növekszik, és 2024 folyamán új magasságokat érhet el.

smgls

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő platform, jelenleg a kriptográfiai ICO fázisában van, és amely bevezeti a P2E elemeket és a szimulált kereskedést. Ma megvizsgáljuk az egyes projektek ár teljesítményét, hogy meglássuk, meddig emelkedhetnek.

NEAR Protocol (NEAR) 144,4%-kal nő – az ár 6 dollár fölé emelkedik

A NEAR Protocol (NEAR) 144,4%-kal nőtt az elmúlt hónapban, értéke most 4,59 dollár. Az altcoin 2,34 dollárról 4,47 dollárra emelkedett az elmúlt héten. A NEAR Protocol teljes piaci korlátja most 4 570 873 085 dollár.

A diagramon látható adatok hatalmas hálózati tevékenységre és megnövekedett NEAR Protocol tranzakciókra utalnak. Az 50 napos és a 150 napos EMA szintén arany keresztezést végzett egymással, ami pozitív lendületet jelez.

A NEAR Protocol ár-előrejelzése bullish kilátást jelez, ha áttöri az 5 dolláros szintet, mivel 2024-ben 6,50 dollárra emelkedhet.

TRON (TRX) arcok elutasítása 0,110 dollárért – lehetséges-e 0,1870 dollár?

A TRON (TRX) felfutását tapasztalta a megnövekedett vásárlási lendület hatására, és még kitartott a magasabb csúcsok kialakítása mellett. Ez jelezte a diagram emelkedő trendjét.

A TRON árfolyama megközelítette a 0,110 dolláros határt a semleges pálya felett. A közelmúltban a TRX visszaállt az 50 napos EMA-hoz, miután elutasították 0,110 dollárt. A technikai adatok azt mutatják, hogy a TRON kripto jövője bullish.

A kripto árfolyam emelkedő pályán változik, és a vevők uralják és megőrzik a nyereséget. A Fibonacci retracement zóna felfutást eredményezhet, mivel a TRON ár előrejelzése azt jelzi, hogy 2024-ben 0,1870 dollárra emelkedhet.

A Meme Moguls (MGLS) 100-szorosára emelkedik az indulást követően

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő P2E mém-orientált ökoszisztéma, amely segíti a kereskedőket stratégiáik fejlesztésében és általános teljesítményük javításában azáltal, hogy olyan platformot biztosít számukra, ahol szimulált kereskedést folytathatnak.

A platform az Ethereum blokklánc tetejére épül, és lehetővé teszi a natív kriptográfia, az MGLS nagyfokú használhatóságát.

Azok, akik többet szeretnének szerezni az altcoinból, a meglévő egyenlegükkel hozzájárulhatnak a Moguls tétkészletéhez. Ezzel jogosulttá válnak jutalmakra az alapból való részesedésük és az éves százalékos hozam alapján.

Az ökoszisztéma a Moguls World-ből is áll, egy dedikált Metaverse-ből, ahol a felhasználók kapcsolódhatnak, bányászhatnak tokeneket, és még likviditási poolokhoz is csatlakozhatnak. A kriptográfiai ICO 3. szakaszában az MGLS-t 0,0025 dollárért kínálják, és az elemzők százszoros emelkedést vetítenek előre az indulást követően.

Összegzés

A NEAR Protocol és a TRON egyaránt emelkedett a listákon. Ennek ellenére a Meme Moguls jelentős figyelmet kapott a kereskedők és a befektetők részéről. A szimulált kereskedési platformként elterjedt fő vonzerejének és a nyereségnek valós, készpénzre váltható hozammá alakításának képességének köszönhetően jelentős fellendülést tapasztalhat az indulást követően.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: