2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Német Kormány 900 Bitcoin-t Ad El, miközben a BTC és az ETH a legalacsonyabb tranzakciókat érik el 7 hónap alatt; Egy kriptovaluta, amely lendületet kap, az A Rollblock

2024-06-30 07:00 | Nézettség: 175
A német kormány elkezdte likvidálni a Movie2k.to filmkalóz weboldaltól lefoglalt Bitcoin eszközöket 2020 januárjában.

rollblock fiú

Nemrégiben több mint 55 millió dollár értékű Bitcoint utaltak át a Coinbase és Kraken tőzsdékre, és most a befektetők aggódnak a további árcsökkenések miatt. Ez azt követően történt, hogy a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) óriási áresést tapasztaltak a második negyedévben. Azonban, miközben a fő kriptovaluták küzdenek, egy új altcoin, a Rollblock (RBLK) gyors lendületet épít az előértékesítés során. A szakértők szerint az $RBLK könnyedén meghaladhatja az 50-szeres hozamot a következő hetekben, ami népszerű befektetéssé tette az altcoin befektetők körében.

A Bitcoin (BTC) Éppen Kritikus Támogatási Szintek Fölött Imbolyog Az Eladás Után

A Bitcoin piaci ára ingadozásokat tapasztalt a második negyedév során, a németországi Bitcoin eladás miatt az érme értéke 6%-kal csökkent az elmúlt héten. Annak ellenére, hogy ez negatív tendencia, néhány elemző ezt a helyzetet tökéletes viharnak írja le. Az elemzők úgy vélik, hogy a Bitcoin ETF-ek szélesebb körű elfogadásával és az új technológiai fejlesztésekkel a Bitcoin új magasságokba emelkedhet. Azonban a 60 000 dolláros kereskedési árfolyamnál a befektetők aggódnak, hogy az érme még nem érte el a legalacsonyabb szintjét.

Az Ethereum (ETH) Eladási Nyomással Néz Szembe

Az Ethereum (ETH) erős bearish nyomás alatt állt júniusban, ami az árát 3250 dollár alá kényszerítette. Ez a meglepő csökkenő trend az SEC vizsgálatok befejezése és az Ethereum ETF potenciális bevezetésének júliusi bejelentése után következett be. Az Ethereum (ETH) tulajdonosok most attól tartanak, hogy az ETH 3000 dollár alá is eshet, ha a bearish piaci feltételek fennmaradnak. A kripto milliomos Cameron Fous úgy véli, hogy az Ethereum befektetők továbbra is eladni fogják tokenjeiket, annak ellenére, hogy közelgő fejlesztések várhatók. Egy további eladási hullám tovább csökkentheti az Ethereum árfolyamát, ezért sok befektető óvatos megközelítést alkalmaz a népszerű altcoin esetében.

Rollblock ($RBLK) Több Mint 90 Millió Tokent Adott El Kevesebb Mint Egy Hónap Alatt

A Rollblock (RBLK) egy új GambleFi protokoll és a világ első kriptovaluta által támogatott Play-to-Earn tokenje. Ez a platform új módot kínál az online játék közösség számára a jutalmak megszerzésére, miközben a befektetők számára stabil és átlátható tokent biztosít. A Rollblock a blokklánc technológiát használja az átláthatóság és megbízhatóság biztosítására az online játékban. Garantálja a legmagasabb szintű biztonságot, és a fogadásokat nem lehet megváltoztatni, miután megtörténtek. Ez az átláthatósági szint segített a Rollblocknak több ezer felhasználót szerezni, és a szakértők szerint a növekedés csak fokozódni fog.

A Rollblock más online játékoktól való eltérése az, hogy zökkenőmentes hozzáférést biztosít a játékhoz. Ahelyett, hogy a felhasználóknak KYC-t kellene teljesíteniük a játék megkezdése előtt, a játékosoknak csak az e-mail címüket kell megadniuk, vagy csatlakoztatniuk kell a DeFi tárcájukat a játékhoz.

A platformon több száz játék áll rendelkezésre, így a játékosok élvezhetik a játék kedvenceit, mint például a blackjack, valamint digitális játékokat és sok mást. A befektetők szintén figyelhetik a profitjuk növekedését a projekttel együtt, a Rollblock bevételmegosztási terve miatt. A projekt a játék bevételeinek akár 30%-át megosztja az $RBLK token tulajdonosokkal. Aktívan fog $RBLK-t vásárolni a nyílt piacról, amelyet egyenlően osztanak el a staking jutalmak és a token égetés között, deflációs hatást keltve.

A Rollblock az Ethereum blokkláncon épül, és a szakértők úgy vélik, hogy jelentősen megzavarhatja a játék ipart, amely várhatóan 2028-ra 744 milliárd dollárra nő. Egyedi DeFi alkalmazása miatt 2024-ben figyelemre méltó DeFi tokenként emelkedett ki, a szakértők már kiemelik, hogy az $RBLK az elmúlt hónapban túlteljesítette a Bitcoint és az Ethereumot. A szakértők szerint a tokenek az előértékesítés során akár 720%-os rallyt is elérhetnek, ami az $RBLK-t a piac egyik legjobban teljesítő új projektjévé teszi.

Az $RBLK jelenleg 0,0145 dolláron kereskedik, és várhatóan további nyereségeket ér el a következő héten. Hatalmas potenciállal, robusztus keretrendszerrel és növekedési lehetőségekkel a befektetők számára, a szakértők úgy vélik, hogy az $RBLK a piac egyik legjobb új előértékesítésévé válhat. A projekt az erősségét is bizonyította, mivel értéke növekedett a bearish piaci trendek során. Ennek eredményeként 100x hozamok is lehetségesek lehetnek az év vége előtt.

Fedezd Fel a Rollblock (RBLK) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: