2022. november 27., vasárnap
Virgil névnapja

A női orgazmus szintjei

2022-08-18 16:10 | Nézettség: 923
Hiába vagy lepedőakrobata, szexuálisan túlfűtött vagy tapasztalt szerető, egy idő után a legnagyobb szerelem is mélypontra süllyedhet, ha nem tiszteled a másik lelkét, és a testét csupán tárgyként kezeled.

A Tao szerint a női orgazmusnak 9 szintje van.Te meddig jutottál már?

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=QmaETBfshRQ

Mit jelent a tao szexuális kultúra?

A taoista szemlélet a yin és yang energiákat a férfias és nőies jelenségek egyesülésében, egymásnak feszülésében látja. A világ e két arca állandó változásban van, mégis dialektikus egyensúlyban áll egymással, és nincs egyik a másik nélkül. A taoista orvosok már több ezer éve tisztában vannak azzal, hogy az ember egészségének elengedhetetlen része a férfi és nő egyesülése. Ha ez a terület zavaros, az élet többi része is egyensúlyát veszti - mondja Wlacsil Zoltán, taoista életmódtanácsadó és tao meridián masszázs mester. A taoista szexuális kultúra a Hagyományos Kínai Orvoslás egyik ágából jött létre. Ez a tudomány az öregedéssel, a belső elválasztású mirigyrendszerrel, az öröklődéssel, a párkapcsolati kérdésekkel és a szexuális praktikákkal foglalkozik. Fő profilja évezredeken át azonban az Alapvető Életpotenciál (yin) megőrzésének kutatása volt. A taoista szexuális praktikák tehát a világon egyedülálló orvosi eljárások, ám megértésükhöz el kell sajátítanunk a taoista életszemlélet alapjait, mert a nyugati kultúrában ezek a módszerek teljesen ismeretlenek.


A tartós orgazmus kulcsa

A taoista mesterek évezredes természeti megfigyelései érdekes titokra derítettek fényt: az ember a nemi érés során csodálatos folyamaton megy keresztül. Az ember virágba borulásának idején örökítő anyagokat kezd termelni a test, ám ezzel párhuzamosan veszít regenerálódási erejéből, növekedésének üteméből, alkalmazkodási készségéből és szellemi fényességéből. A taoista orvosok rájöttek arra, hogy elejét kell venni az örökítő anyagok elvesztésének, és kutatásaik nyomán kidolgozták a magömlés nélküli orgazmus technikáját a férfiak számára, illetve a Vörös Sárkány Visszafordítása nevű gyakorlatsort nők részére, mely lehetővé teszi a menstruációs vérzés visszaszorítását, így elkerülve a vér és örökítő anyag elvesztését. A gyakorlatok együttes végzése a pár életét hihetetlen mértékben javítja! Megszűnik a frigiditás, a potenciazavar, javul a problémamegoldó és kognitív készség. A gyakorlatok során a felek testileg-lelkileg jobban egymásra hangolódnak, a szexuális élmények szintje pedig soha nem tapasztalt magasságokat ér el.

Kezdd el most a gyakorlást!

A tao szex alapjainak elsajátítása az Egyedül Gyakorlással kezdődik. Ezek olyan technikák, amelyek magasabb energiaszintek elviselésére, kezelésére és raktározására készítenek fel. Az eljárások közé tartozik a belső kungfu, a taoista jógagyakorlatok, a Tao Meridián Masszázs, mely a lágy masszázsok közé tartozik, ugyanis kerüli az ízületek feszegetését és erős ellazult állapotot hoz létre, miközben a test energetikai egyensúlyát igyekszik helyreállítani. Szakértőnk a tao módszerek közül kiemelné az általuk oktatott Belső Elixír Tréninget, mely az egyik leghatásosabb és legősibb eljárás. Ha kitartóan gyakorolsz, mélyreható változásokat érzékelhetsz testi-lelki-szellemi síkon egyaránt. A tréning méregteleníti a testedet, megtisztít a lerakódásoktól, hajlékonnyá, fiatalossá tesz, és visszaállítja belső egyensúlyodat is.

Fejleszd orgazmuskészségedet!

A következő lépcsőfok férfiaknál a magömlés reflexének kiiktatása és a magömlés nélküli orgazmus elérése, ill. nőknél az orgazmuskészség fokozása. Erre azért van szükség - mondja szakértőnk -, hogy a két nem eltérő biológiája szinkronba kerüljön egymással. Ide tartoznak a különféle önmasszázsok, melyek célja a nemi szerv alakjának, érzékenységének megváltoztatása, a kis- és nagyfelhúzásnak nevezett gyakorlatok, az intim súlyzós gyakorlatok stb. A végső cél férfiaknál a nemi szerv edzése, alakítása, a megbízható és igény szerint fenntartható merevedési készség kialakítása és a Belső Zár létrehozása (PC izommal), a test hajlékonnyá tétele, valamint a belső elválasztású mirigyrendszer és a szellem kiegyensúlyozása. Nőknél a nemi ingerelhetőség javítása, a nemi szervek erősítése, a vérkeringés fokozása, a mozgáskészség fejlesztése, a belső elválasztású mirigyrendszer ápolása, a nőiesség külső-belső erősítése és a szellemi állapot kiegyensúlyozása a cél.


 

Fedezzétek fel az érzékiség birodalmát!

A következő lépcsőfok az Együtt Gyakorlás fázisa, törhetetlen egészségi állapot, hosszú, boldog élet, a szexuális teljesítőképesség fokozása, a szellemi magaslatok elérésének mottójával. Az együtt gyakorlás során így bekövetkezhet a pár harmonikus egyesülése, a yin-yang energiák és a testnedvek keveredése, a kölcsönös szeretet erősítése. Ezen fázis elemei a taoista kultúra igazi gyöngyszemei. A taoista jóga, a szexuális pózok, a döfésszámok és mélységek közös vizsgálata, az aromaterápia, a test illatainak felfedezése, a hangok értelmezésének művészete, az erotikus masszázs, a szexuális fészek berendezésének művészete és még sok minden azt a cél szolgálja, hogy a felek teljesebben egymásra találjanak.

A szex nem verseny!

Az orgazmus nem egy produkálandó dolog - mondja szakértőnk -, és a szex nem egyenlő a teljesítménnyel! A taoista tanítás szerint a női nemiség a Szívből (az érzelmek központjából), a férfi szexualitás pedig a Veséből (az ösztönök központjából) ered. Ennek megfelelően a nők szeretkezési élményét erősen befolyásolják az érzelmek. A szerelem az emóciók közül csak egy, még ha elsöprő erejűnek is látszik. A női orgazmuskészség erősen függ a hormonális és egészségi állapottól, ám ezek könnyen befolyásolhatóak taoista gyakorlatokkal. A tao mesterek szerint egy hosszú kapcsolatban a férfi tudat alatt előbb-utóbb a nőt kezdi okolni a szexuális együttlét közben őt ért Életenergiavesztés miatt, mely a magömlés során jön létre. Ha a magömlések megszűnnek ill. ritkulnak, a férfi a szeretkezéseket újra energiái megújulásaként, örömmel éli meg, és a vágyvesztés jelensége is megszűnik. Szakértőnk véleménye szerint a férfiak szexuális zavarai az emberség és a nőiesség elvesztésével állnak szoros összefüggésben. Az emberek a mai túlszocializált, kívülről rikító, belül üres világban nem találják identitásukat, elvesztették belső tartásukat, szellemi értékeiket megkérdőjelezik, és a női-férfi szerepek is egyre zavarosabbak. A taoista szexuális tanító elsődleges feladata, hogy a hozzáfordulókat megtanítsa újra független Nővé és Férfivá lenni, az egymásra találást örömmel, odaadóan megélni, nem félve a kompromisszumoktól és az áldozatoktól.

(Forrás:Life)