2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A Pepe Coin és a KangaMoon bálnái továbbra is profitot termelnek, ahogy a lendület új történelmi csúcsárakat hoz

2024-05-18 06:45 | Nézettség: 182
A mémérme szektor hatalmas rallyt él át, amely a vezető mémcoinok, mint a KangaMoon és a Pepe árát az egekbe repítette. Miközben a mémérmék ára emelkedik, a nagy befektetők (bálnák) kihasználják a lehetőséget, hogy profitot szerezzenek. Olvasson tovább, hogy megtudja, mekkora profitot hozhatnak ezek a mémcoinok a következő hetekben.

Pepe Coin (PEPE): Bálna 15,718-szoros profitot ér el

A Pepe Coin (PEPE) jelenleg az egyik legjobban teljesítő mémérme a kriptopiacon. Az elmúlt hónapban az árfolyam folyamatosan emelkedett, és az utóbbi napokban áttörte az ellenállásokat. A hét elején a Pepe ára 0,00001156 dollárra emelkedett egy medvepiaci időszak után. Ez az áremelkedés beindította a bálnák rohamát, mivel sokan szerettek volna profitot realizálni a helyzetből.

Pepe coin

A Lookonchain által szolgáltatott információk alapján egy jelentős befektető egy év alatt 15,718-szoros profitot ért el a Pepe kereskedésével. A kereskedő kezdetben kevesebb mint 3,000 dollárt költött több mint 4,9 billió PEPE token vásárlására. Miután készpénzre váltotta profitját, 1,4 billió PEPE tokent adott el, amiért 7,4 millió dollárt keresett.

Az on-chain adatok szerint a kereskedő még mindig birtokol 3,5 billió PEPE tokent, amely jelenleg körülbelül 38,9 millió dollárt ér. Bár a Pepe Coin ára némi veszteséget szenvedett el, továbbra is az egyik legjobb mémérme a vásárláshoz.

KangaMoon (KANG): 400%-os ROI-t biztosít a befektetőknek

Jelenleg a bónusz szakaszban a KangaMoon (KANG) token értéke 0,025 dollár. Azok, akik a projekt korai szakaszában csatlakoztak, amikor az ár 0,005 dollár volt, jelentős, 400%-os profitot könyvelhettek el. A jó hír az, hogy a KANG továbbra is a legjobb kriptovaluta a vásárláshoz. Az elemzők ugyanis egy újabb, 1000%-os növekedést jósolnak a BitMart tőzsdére való felkerülés után.

A KANG a KangaMoon ökoszisztéma hasznossági tokenje. A KangaMoon egy olyan platform, amely a SocialFi és a GameFi play-to-earn modelljét egyesíti. Eddig a KangaMoon lenyűgöző mérföldköveket ért el, többek között több mint 6,7 millió dollár finanszírozást gyűjtött össze.

De nem csak az előértékesítésről van szó, a KangaMoon potenciálisan felforgathatja a mémérme piacot. A KangaMoon csapata egy nagyszerű virtuális világ, a "Kangaverse" kiépítésére törekszik, ahol az emberek szórakozhatnak, miközben nagyszerű jutalmakat nyerhetnek.

Még a nem játékos rajongók sem maradnak ki. Ők is részt vehetnek fogadásokban és kihívásokban, hogy fantasztikus díjakat nyerjenek. A díjak KANG tokenek, játékbeli tárgyak és NFT-k, amelyeket valódi pénzre lehet cserélni a KangaMoon piacterén.

A pénzügyi előnyök mellett a KangaMoon egy nagy közösséget is épít. A közösség gyorsan növekszik, több mint 23,000 regisztrált taggal és 6,000 token tulajdonossal. Azonban a közösséghez való tartozáshoz KANG token szükséges. A KANG most a legjobb kriptovaluta a vásárláshoz, mert használható a platformon belüli tárgyak vásárlására és fogadások megtételére.

Következtetés

A Pepe és a KangaMoon a mémérmék szektorának vezető mémérmék. Az elmúlt heti árfolyammozgásuk rendkívül bikás volt. Az elemzők arra számítanak, hogy ez az áremelkedés a következő hetekben is folytatódni fog. Így azok a befektetők, akik profitot szeretnének realizálni, most vásárolhatnak Pepe-t és KangaMoon-t.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: