2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A Rollblock (RBLK) várhatóan túlteljesíti a Binance Coin-t (BNB), a Uniswapot (UNI) és a Toncoin-t (TON), mivel az elemzők 500%-os nyereséget jósolnak júniusra

2024-05-16 06:11 | Nézettség: 175
2024-ben a vezető kriptovaluták árfolyamának változékony pályája közepette a Rollblock (RBLK) kiemelkedik, mivel jelentős előrehaladást ér el hatalmas növekedési potenciáljával, még az előértékesítési szakaszban is.

Ennek eredményeként a kriptovaluta piac tanúja lehet annak, hogy az RBLK túlteljesíti az iparág vezető kriptovalutáit, mint például a BNB, az Uniswap és a Toncoin.

Ez nem kis teljesítmény, tekintve, hogy a Rollblock projekt még a kezdeti szakaszában van. Azonban alacsony belépési ára és rendkívül magas növekedési potenciálja miatt a projekt az egyik legjobb kriptovaluta befektetésnek számít. További részletek vendégírónk cikkében olvashatók.

rollblock kripto ico

A Rollblock (RBLK) Előértékesítése Rekord Magas Eladásokat Ér El

A Rollblock (RBLK) egy feltörekvő kriptovaluta projekt, amely egy egyedülálló GambleFi protokollt hozott létre, javítva a játékélményt és a játéktermek minőségét. A projekt blockchain technológia alkalmazásával képes volt megoldani a hagyományos játék oldalak problémáit, mint például az átláthatóság, a biztonság, a skálázhatóság és a zökkenőmentes hozzáférhetőség.

Minden tranzakció végleges és megváltoztathatatlan, biztosítva, hogy a fogadásokat ne lehessen módosítani a megtételük után. Emellett a Rollblock platform egy virágzó közösséget épít, ahol a tagok valós időben léphetnek kapcsolatba egymással. Kiemelkedő, hogy a platform nem igényel KYC ellenőrzést a regisztrációhoz, így könnyen hozzáférhető, miközben fenntartja a biztonságot.

A platform natív tokenje, az RBLK, a befektetők számára igazi felfedezésnek bizonyult az előértékesítés kezdete óta. Az RBLK token első előértékesítési szakaszában eddig több mint 25 millió tokent adtak el. A bevezetés előtt még több előértékesítési szakasz várható, az RBLK token növekedését pedig több mint 1000%-ra becsülik. A natív token, az RBLK a platform pénzneme, amelyet stakingre, játékosok jutalmazására, pénzvisszatérítésre, promóciós ajánlatokra stb. használnak.

Az elemzők szerint a token júniusra 500%-os növekedést érhet el, így most az egyik legjobb kriptovaluta befektetés. A befektetők most 0,012 dolláros áron vásárolhatják meg a tokent. A „hold-and-earn” program biztosítja, hogy a felhasználók részesedjenek a platform bevételeiből, miközben a csapat a bevétel egy részét tokenek visszavásárlására és égetésére fordítja, hogy hiányt teremtsen és stabilizálja az RBLK árát.

A BNB Árfolyama Veszít a Lendületéből, Nehezen Szerezhet Kontrollt

A Binance Coin (BNB), a világ legnagyobb központosított tőzsdéjének, a Binance-nek a natív tokenje, elnyomott árfolyam-pályát mutat. Míg a Binance Coin ára az első negyedévben jelentős emelkedést mutatott, azóta elvesztette szokásos lendületét, és potenciális árfolyamküzdelem várható.

Azonban a Binance Coin továbbra is támogatást tart fenn a 550 dolláros szint felett, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi korrekció nem érintette jelentősen a tokent. Ennek ellenére a token megőrzi státuszát, mint a piac egyik vezető kriptovalutája, mivel a BNB piaci kapitalizációja a CoinMarketCap top 5-ében található, több mint 83,5 milliárd dolláros értékeléssel.

Elindíthatja-e a Uniswap Ára a Ralit Hamarosan?

A Uniswap (UNI) ára nem mutatott pozitív pályát a második negyedévben, mint az elsőben. A piaci adatok alapján a Uniswap ára februárban először érte el a 15 dolláros szintet 2022 januárja óta. Azóta azonban a Uniswap visszaesett a 7 dolláros szint alá, mivel a token újabb ralit próbál indítani.

Eközben a Uniswap kereskedési volumene és egyéb kulcsfontosságú piaci mutatók az elmúlt hetekben nem mutattak pozitív jeleket egy ralihoz. Így a token további visszaesése várható a következő hetekben.

Toncoin (TON) Ígéretes Rali Jeleket Mutat

Toncoin ára áprilisi emelkedése után, amely során a token 7,65 dolláros történelmi csúcsot ért el, a token június felé haladva is megtartotta a bullish hangulatot. Bár a Toncoin árában visszaesés tapasztalható, a token továbbra is pozitív pályát tart fenn, mivel március eleje óta több mint 170%-ot nyert a CoinMarketCap adatai alapján.

Ennek eredményeként a token valószínűleg folytatja az emelkedő trendet a következő hetekben, így a harmadik negyedévben az egyik figyelemre méltó kriptovaluta lesz.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: