2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Shiba Inu (SHIB) piaci tőke értéke átlépte a 17 milliárd dollárt, de itt egy új 120M-es altcoin, hogy 2024-ben túlszárnyalja a kutyákat

2024-03-07 07:39 | Nézettség: 167
A Shiba Inu (SHIB) robbanásszerű növekedést ért el, különösen az elmúlt hónapban, amikor 343,4%-kal emelkedett az értéke.

Ráadásul az elmúlt hét során a kripto értéke is több mint kétszeresére nőtt, ami nagy érdeklődést váltott ki a kereskedők körében. Nem ez az egyetlen altcoin, amely jelentős növekedést ért el, mivel a Pullix (PLX) 320%-ot emelkedett, felkerült az Uniswap-ra, és hamarosan jelentős tőzsdei bevezetést fog tapasztalni a BitMarton. Ma át fogjuk tekinteni az árteljesítményüket, hogy meglássuk, melyik juthat a legjobbra. 

pullix

A Shiba Inu (SHIB) 343,4%-ot ugrott értékben – meddig tud emelkedni a negyedik negyedévben?

A Shiba Inu (SHIB) jelentős értékugrást tapasztalt, ami az 5 milliárd dolláros piaci felső határ megsértését eredményezte. Ezenkívül a kripto 343,4%-ot emelkedett az elmúlt hónapban, és 283,5%-kal emelkedett az elmúlt héten. 

A Shiba Inu érme árának mutatói szerint az elmúlt héten 0,00001036 dolláros mélypontról 0,000045 dolláros csúcsra kúszott fel. Ezt követően a Shiba Inu mérete jelentősen megnőtt, és ilyen ütemben még további növekedést is elérhet. A Shiba Inu ár-előrejelzése szerint az előrejelzések szerint 2024 végére eléri a 0,000061 dollárt. 

A Pullix (PLX) 9,5 millió dollárt gyűjtött és 130 millió tokent adott el – készen áll arra, hogy 120 millió dolláros piaci kapitalizációjú token legyen

A Pullix (PLX) nemrég fejezte be blokklánc ICO-ját, ahol 9,5 millió dollárt gyűjtött össze, és ahol 100 millió érmét adtak el. Ráadásul a legkorábbi befektetők 320%-os ROI-t értek el, ami a jövőben is hatalmas növekedési potenciált jelent. 

Az érme az Uniswap tetejére is bekerült, és hamarosan a BitMarten is megjelenik, konkrétan március 7-én. A Pullix piacra dobási árát 0,168 dollárban határozták meg, és 33,6 millió dolláros teljesen hígított piaci felső határt állapítottak meg az érmére. Az elemzők azonban arra tippelnek, hogy 100 millió dolláros altcoinról van szó, és 100-szoros áremelkedést vetítenek előre az indulást követően.

Növekedésének katalizátorai közé tartozik az egyedülálló hibrid megközelítés, ahol a CEX-ek és DEX-ek legjobb elemeit egyesíti egy egységes platformban. Sőt, egy bevételmegosztási rendszert is bevezet, ahol bárki megkaphatja a napi bevétel egy százalékát. Ezenkívül még egy token burn rendszerrel is rendelkezik, amely csökkenti a készletet és növeli a hiányt.

Összegzés

Nyilvánvaló, hogy a Shiba Inu robbanásszerűen növekedett, és idővel az iparág egyik legnagyobb szereplőjévé válhat. A legnagyobb figyelem mégis a Pullix projekt felé irányult.

Nemcsak a jövőbeni tőzsdei listázást fogja tapasztalni, ami sokkal nagyobb felhalmozást és értéknövekedést eredményez, de innovatív megközelítésével a tőzsdei tér egyik fő szereplőjévé válhat. Ezek a szempontok a PLX kriptovalutát az egyik legjobb kriptovalutaként pozícionálják a befektetéshez.

A Pullixszel kapcsolatos további információkért lásd az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

 Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: