2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

A vásárlók a 125%-os árfolyam emelkedés után rohannak az előértékesítésre, a Solana (SOL) történelmi csúcsra, 138,93 dollárra ugrott, míg a Cardano új magasságokra tör

2024-03-15 06:00 | Nézettség: 110
A legújabb hírek szerint a Solana (SOL) azt várja, hogy újra tesztelje minden idők csúcsát a kripto valuta piacon.

Eközben Cardano (ADA) és KangaMoon (KANG) lelkesedéssel árasztja el a befektetőket. Nevezetesen, a KangaMoon egyedülálló és robosztus rést vájt a legjobb mémérmék közé, és több mint 1 millió dollárt gyűjtött a folyamatban lévő előértékesítés során.

A KangaMoon (KANG) mindeneki előtt 1 millió dollárt halmozott fel

kanga

A KangaMoon (KANG) a közelmúltban lenyűgöző előértékesítési mérföldköveivel rést vágott magának a mém érmék piacán. A legtöbb hype-vezérelt társaitól megkülönböztetve a natív KANG token tényleges hasznossággal büszkélkedhet, mivel a KangaMoon közelgő Play-to-Earn (P2E) játékának elsődleges játékbeli pénznemének tervezték. A KANG segítségével a felhasználók zökkenőmentesen szerezhetnek be játékon belüli tárgyakat, és javíthatják személyre szabott karaktereiket. 

Ezenkívül a virágzó P2E népszerű NFT-piacon a KangaMoon stratégiailag pozícionálja magát a gyors terjeszkedés érdekében ezen a dinamikus környezetben. A közösség által vezérelt elkötelezettséget hangsúlyozva a KangaMoon projekt kiterjeszti a lehetőségeket az ingyenes KANG tokenek megszerzésére. Többek között a közösségben való aktív társadalmi szerepvállalás, például a közösségi média bejegyzéseinek megosztása, kommentálása és kedvelése, KANG-ot szerezhet. 

Ezenkívül van egy Meme Lord verseny, amely kreatív és jövedelmező lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy 150 dollárt szerezzenek a KANG-ban egyszerűen mémek készítésével és a #KangMeme címkével. Jelenleg a 3. szakaszban a korai befektetők már lenyűgöző, 125%-os ROI-t értek el, aminek tanúi az érték 0,005 dollárról 0,01125 dollárra emelkedtek. 

A lenyűgöző statisztikákkal a jövő ígéretesnek tűnik, mivel a lendület folyamatosan nő. Eközben a KangaMon sikeresen több mint 1 millió dollárt gyűjtött be, és a várakozások szerint a hónap végén eléri a 2 millió dollárt. A jövőre nézve az elemzők jelentős értéknövekedésre számítanak, és 0,5 dolláros árfolyamot prognosztizálnak, amikor a KangaMoont 2024 második negyedévében jegyzik a Tier-1 Cryptocurrency Exchange (CEX) tőzsdén.

A Solana (SOL) ára a 200 dolláros árat célozza meg

A Solana (SOL) token, amely az iparág egyik legfelső réteg 1-es protokollját táplálja, jelenleg 150 dollár felett mozog, miután minden idők új csúcsaira törekedtek, és 153 dolláros ellenállásba ütköztek. A Solana blokklánc konszolidációjának nyilvánvaló jelei egy átmeneti szünetre utalnak, mielőtt a várt kitörés a hőn áhított 200 dolláros cél felé. Az elmúlt héten a Solana árfolyama szerény, 15,07%-os emelkedést mutatott, 116,05 dollárról 153,97 dollárra kereskedtek.

A figyelemre méltó rugalmasságról tanúskodik, hogy a Solana árfolyama jelentős mértékben, 43,49%-kal emelkedett az elmúlt hónapban, megdöbbentő, 66 milliárd dolláros piaci kapitalizációt halmozott fel, és jelentős 5 milliárd dolláros kereskedési volument vonzott. Abban az esetben, ha a bullish lendület továbbra is fennáll, és a Solana árfolyama megtartja pozícióját 150 dollár felett, a további emelkedés lehetősége a 200 dolláros határ felé egyre ígéretesebb lesz.

A Cardano (ADA) token potenciális hullámzást jelez az 1 dolláros márka felé

A robusztus alapot felépítő Cardano token potenciálisan az 1$-os küszöb felé pozicionálja magát, ami egy közelgő emelkedő trendet sejtet. Nevezetesen, a Cardano árelemzése rugalmas szerkezetet tár fel, mivel ügyesen ugrál a kulcsfontosságú támogatási és ellenállási szintek között, megalapozva ezzel a várható emelkedést.

Az elmúlt hónapban a Cardano árfolyama figyelemre méltó, 39,10%-os emelkedést mutatott, az elmúlt 7 napban pedig enyhe 4,16%-os esést mutatott, 0,64 és 0,79 dollár között ingadozva. A jelenleg 0,74 dollár körül forgó Cardano rugalmasságot mutat, és felfelé ívelő mozgást ígér. A 0,7 dolláros szint feletti áttörés azonban a bullish lendület jelentős mutatója lehet, ami potenciálisan a Cardano árfolyamát az áhított 1 dolláros cél felé terelheti.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: