2024. február 25., vasárnap
Géza névnapja

Amikor a biztonsági kamera felvételét megnézték nem győztek hüledezni az emberek....

2023-02-22 09:35 | Nézettség: 763
Videókamerák világában sok olyan dologra derül fény, amit az emberek, ha lehet eltitkolnának. Vicces történetek, amit a biztonsági kamerák rögzítettek. Videó kamerák által rögzített sztorik, ami utólag az emberek jót nevetnek Vicces sztorik, ami mindenkit megnevettet, pedig nem annak szánták. Remélem, hogy mindenki megbirkózhat a stresszel, ha megnézi a videóit. Komolyan, ha ideges vagy, egy jó nevetés mindent elmoshat.

Vicces történeteket, amelyeket biztonsági kamerák rögzítettek:

Például, egy videó híressé vált az interneten, amelyen egy medve jelenik meg egy üzletben. A biztonsági kamera felvételén látható, hogy a medve belép az ajtón, majd körülnéz, mielőtt elkezdene az üzletben bóklászni. A videó végén pedig azt láthatjuk, hogy a medve magával viszi az üzlet egyik élelmiszertermékét.

Egy másik vicces videó az interneten, amelyet biztonsági kamera rögzített, egy kutyáról szól. A videón látható, hogy a kutya egy bolt előtt sétál, majd belép az ajtón, és a bolti eladók megijednek. Azonban, ahogy közelebb megyünk a kutyához, láthatjuk, hogy a kutya csak játszani akar, és az eladók hamar rájönnek erre, és ők is elkezdenek játszani vele.

Egy másik vicces történet egy bankban történt, amelyet biztonsági kamerák rögzítettek. A videón látható, hogy egy férfi besétál a bankba, majd maszkot vesz fel az arcára, hogy eltakarja az azonosító jellegzetességeit. Azonban, ahogy elkezdi az adatokat megadni, kiderül, hogy a maszk alatt egy barackot helyezett el az arcára, hogy elrejtse az azonosító jellegzetességeit.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=WCTVJ4atSPo