2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Az 5 legjobb mém érme, amelybe 2024-ben érdemes befektetni a 100-szoros hozam érdekében

2024-03-13 07:41 | Nézettség: 150
A Pepe 2023-as összeomlása után a piac kedvezőtlenné válásával alábbhagyott a mémérme-rés hírverése.

A 2024-es crypto emelkedés azonban újra felgyújtotta a tüzet a mém érmék piacán. Az alábbi lista azokat a legjobb mémérméket tartalmazza, amelyekbe befektethet a 2024-es 100-szoros potenciális növekedés érdekében.

kangamoon

KangaMoon (KANG)

A KangaMoon (KANG) néhány hete megkezdte az előértékesítést, és a mémérme gyorsan a mém érme piacának egyik legjobb mémérméjévé nőtte ki magát. A KangaMoon 125%-kal szökött az egekbe az elmúlt hetekben, miközben az árfolyam 0,0050 dollárról 0,01125 dollárra emelkedett. Azzal, hogy a KangaMoon képes beépíteni a közösségi szórakozást a P2E NFT játékba, a mémek szerelmeseinek közösségét hozza létre, amely készen áll a különböző játékmenetekben való versenyre.

A KangaMoon hatalmas felfutást tapasztalt az előértékesítésben, a korai befektetők pedig 125%-os ROI-t tettek zsebre. A csapat több mint 1 000 000 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés folyamatban lévő 3. szakaszában, az elemzők pedig 1,5 millió dollárt jósolnak a következő napokban. Egyes elemzők több mint 100-szoros árnövekedést jósoltak az évre, ami valószínűleg 5 dollár fölé emelheti az árat az év vége előtt. 

Annak ellenére, hogy új mémérmeként van jelen, a KangaMoon lehetővé teszi a natív token birtokosai számára, hogy ingyenes KANG tokeneket szerezzenek az előértékesítés során. Ennek eléréséhez a felhasználóknak csak olyan tevékenységeket kell végezniük, mint például kommentelés, tweet megosztása és a platformot népszerűsítő bejegyzések kedvelése. 

A sok mémérmétől eltérően egy valódi segédprogrammal támogatott KangaMoon megvan a lehetősége arra, hogy a következő mémérmék közé kerüljön. Ennek megfelelően az elemzők előrejelzése szerint a KangaMoon árfolyama elérheti az 1 dollárt, ha 2024 második negyedévében bevezetik egy jelentős 1. szintű tőzsdére.

 Bonk (BONK)

A Bonk (BONK) a Solana hálózat egyik legnépszerűbb mémérméje, amely az utóbbi időben népszerűvé vált. Bár új belépő, a token olyan nagyra nőtt, hogy a 22. kriptová vált a kereskedési mennyiséget tekintve. Az év végéig tartó grafikonon Bonk ára több mint 6500%-kal emelkedett, és az elmúlt 30 napban 174%-os növekedéssel tette teljessé. Bonk potenciális növekedését bizonyítja a Coinmarketcap kriptoaggregátor platform , amely a Meme Coin díj kategória 2024-es győztesének minősítette. 

Bonk árfolyama a 0,00002861 dolláros támogatási szint fölé kúszott, és most a következő, 0,00003513 dolláros ellenállási szintre figyel. Mivel a 100 és 200 napos EMA megnövekedett vásárlói aktivitást mutat, a Bonk árfolyama 2024-ben várhatóan továbbra is erőteljes emelkedő szinten fog forogni.

DogWifHat (WIF)

A DogWifHat (WIF) óriási ugrást hajtott végre 2024-ben, miután a legalacsonyabb 0,2 dollárról 2 dollárra emelkedett. A 2023-ban debütált kriptográfiai bevezetést követően a DogWifHat sok kriptovaluta fölé ugrott, jelenleg 2,09 dollárért kereskednek. A Solana-alapú mém érme több mint 1100%-os növekedést ért el az évről a mai napig tartó grafikonon, és lenyűgöző, 836%-os növekedéssel folytatja a pályát az elmúlt 30 napban. A DogWifHat azonnal bekerült a Binance tőzsdére, az azóta egekbe szökő Beyond mértékkel.

Az elemzők úgy vélték, hogy ez a hatalmas DogWifHat hullám nem véletlenül történt. A token által generált felhajtáson kívül a DogWifHatot a bálnák tevékenysége is segítette, akik továbbra is felhalmozták a tokent. A robusztus Solana ökoszisztéma, amelyre a DogWifHat épül, szintén megmutatta értékét a szélesebb kriptográfiai közönség számára. A bálnák folyamatos befecskendezésével az elemzők azt jósolják, hogy a DogWifHat ára 5 dolláron kelhet el az év vége előtt. 

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE) 2023-ban debütált a kriptotechnológiában, és elhomályosította a legjobb mémérméket, és az egyik legjobb új mémérmé lett. 2023-ban Pepe több mint 1000%-os csillagászati ​​emelkedést látott, mielőtt a medve nyomása elérte volna a jelzőt. Azonban az elmúlt hetekben a Pepe árfolyama erősödött, és 2024. március 8-án végül minden idők új rekordját állította fel, 0,000002892 dollárral. Az év végi árgrafikonon a Pepe 15 000%-ot emelkedett, és folytatta az emelkedőt. mozgás a havi grafikonon lenyűgöző 790%-kal. Bár előrejelzések szerint bearish visszahúzódás várható, Pepe akadálytalanul halad, hiszen az elmúlt 7 napban 100%-ot emelkedett.  

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) szenzációsan bullish volt 2021-ben, és minden idők legmagasabb rekordjára, 0,00008845 dollárra emelkedett. Azóta a Shiba Inu-t súlyosan megrongálta a medvepiac, és jelentősen visszaesett, ahogy a befektetők elkezdték eladni a tokent. A mém érme piacának újjáéledése azonban fellendítette a Shiba Inu-t, a token pedig 2024-ben lendületesen indult. A népszerű mémérme 270%-kal nőtt az elmúlt 30 napban 20 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, ezzel a 10. a legértékesebb kripto a piaci kapitalizáció szempontjából. 

A Shiba Inu kulcsfontosságú piaci mutatói a bullish dimenziók felé mutatnak. A mém érme kereskedési volumene meghaladta a 4 milliárd dollárt az elmúlt 24 órában, heti 58%-os áremelkedéssel, így a Shiba Inu ára 0,000003454 dollárra nőtt. Mivel a Shiba Inu forradalmasította ökoszisztémáját és együttműködik a kulcsfontosságú piactulajdonosokkal, a token várhatóan globálisabb lesz, ami több befektetőt vonzhat a csapatába. Ennek megfelelően az elemzők nagyra értékelik a Shiba Inut, és úgy vélik, hogy ez az egyik legjobb mémérme, amely 100-szoros megtérülést tud adni az év során.

Következtetés

A mémpiac újjáéledésével a piaci hangsúly a mémérmék felé tolódott el. Bár jó alkalom lehet a befektetésre, a befektetőknek megfelelő kutatást kell végezniük, mielőtt belevágnának a befektetésbe. Mivel sok mémérme nem használható fel, nehéz lehet felmérni a hosszú távú kilátásaikat. Bár a KangaMoon ígéretesnek tűnik a P2E játékokba ágyazott social-fi modelljével, a leendő befektetőknek mérlegelniük kell a befektetés előnyeit és hátrányait, például a fluktuációt és a kedvezőtlen piaci feltételeket. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: