2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Az Avalanche (AVAX) és a Solana (SOL) támogatást keres, miközben a Pullix (PLX) folyamatosan robban az ellenálláson keresztül

2024-01-26 06:49 | Nézettség: 213
A jelenlegi DeFi piacon az Avalanche (AVAX) és a Solana (SOL) keres támogatást. Eközben a Pullix (PLX) megállíthatatlan felfelé ívelő pályán látszik.

pullix

Ez a Stage 6 előértékesítési projekt már közel 4,5 millió dollárt gyűjtött, és majdnem 19 millió tokent adott el. Egyes elemzők még arra is utaltak, hogy 2024-ben 1000%-os szivattyúzási lehetőség rejlik benne. Olvasson tovább, és megtudja, miért.

Lavina ár a pirosban

Az utóbbi időben az Avalanche árfolyama csökkenő tendenciát mutat. A CoinMarketCap adatai szerint csak az elmúlt 30 napban 45 dollárról 31 dollárra esett. Piaci kapitalizációja ezalatt 16,50 milliárd dollárról 11,54 milliárd dollárra zuhant.

Ennek az altcoinnak a technikai elemzése azonban sokkal bullish képet fest. Figyelemre méltó, hogy most az 50 és 100 napos EMA felett kereskedik. A Fear & Greed index besorolása is 55-öt (Greed) mutat.

Mindezek a tényezők azt a látszatot keltik, hogy az Avalanche kriptográfia hamarosan támogatási szintet találhat. Így a szakértők 2024 második negyedévében 55 dollárra drágulnak az Avalanche ár előrejelzésében.

Solana (SOL) vérzési diagramokat mutat

Eközben a Solana (SOL) is pirosat mutatott az ártáblázatokon. A CoinMarketCap szerint a Solana ára 96 ​​dollárról 89 dollárra esett az elmúlt hónapban. Ezenkívül a piaci kapitalizációja 41 milliárd dollárról 38 milliárd dollárra csökkent ebben az időszakban.

Ennek ellenére van néhány izgalmas Solana fejlesztés is. Nevezetesen, a SolanaFloor bejelentette , hogy meghaladta a 300 milliárd dollárt a havi stablecoin átutalási mennyiségben. Ez egy nagyon szükséges bullish jel, amely megmutatja az emberek érdeklődését a DeFi projekt iránt.

Technikai elemzése is bullish jeleket mutat, 18 technikai mutató zöldben. Emiatt a piaci elemzők továbbra is bizakodóak. A Solana árai előrejelzéseik szerint 2024 második negyedévében 159 dollárra rúghat ez az altcoin.

Pullix (PLX) : A DeFi érmével szembeni ellenállás

Másrészt a Pullix (PLX) kiemelkedő előadóvá vált. Folyamatosan áttörte az ellenállási szinteket. Azok, akik a natív tokent, a PLX-et vásárolták meg az előértékesítés korai szakaszában, most 100%-os ROI-t tapasztalnak. Jelenleg az előértékesítés 6. szakaszában zajlik az érdeklődés és a hype a közelgő játékváltó iránt.

A globális befektetők vonzódnak ehhez a crypto ICO eseményhez, mivel ez újradefiniálhatja az online kereskedést. Lényegében a Pullix egy platformon fogja egyesíteni a DEX és a CEX legjobb tulajdonságait. Ezért a kereskedők világszerte nagy tőkeáttételt fognak tapasztalni 1000:1 arányban, saját letéti portfóliókezelést, és képesek lesznek az összes eszközosztályt (beleértve a kriptot is) egy számlán kereskedni.

Bár ez a platform a Pullix fő vonzereje, csapata más összetevőket is tartalmaz, mint például:

  • Hitelezési Protokoll: Hitelezési protokoll, amely pénzpiacokat hoz létre a kölcsönnyújtáshoz és a hitelfelvételhez.
  • Trade-to-Earn: A Pullix napi bevételének egy része a PLX token megtételével.

A PLX a Pullix-en történő kereskedés fő pénzneme. A birtoklása kulcsfontosságú a csökkentett kereskedési díjak eléréséhez és bizonyos eszközökhöz való hozzáféréshez. Most mindössze 0,08 dollárba kerül, és közel 80 milliót adtak el. Mivel már 100%-kal megugrott, a szakértők biztosak abban, hogy egy jelentős Tier-1 CEX-tőzsde 100-szorosára növelheti 2024 első negyedévében.

A Pullix gyorsabban emelkedhet, mint az Avalanche és a Solana?

Míg a riválisok, az Avalanche és a Solana már eddig is hatalmas nyereséget értek el, lényegesen több pénzt kell beléjük önteni ahhoz, hogy a befektetők jelentős hozamot érjenek el. Ez más, mint a Pullix. Kis, 16 millió dolláros piaci kapitalizációjával ennek az altcoinnak sokkal kevesebb pénzre van szüksége, hogy értéke emelkedjen. Ez teszi a PLX-et a legjobb kriptográfiai eszközzé a gyors megtérülés érdekében.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: