2022. október 3., hétfő
Helga névnapja

Az eredeti jobb, mint Bödőcs! Mészáros Lőrinc beszéde az MKB karácsonyi partyján! Vajon a protokoll főnök még ott dolgozik?

2022-06-02 20:54 | Nézettség: 1453
Hadházy Ákos töltőtte fel Facebook oldalára azt a 7 perces videót, melyben az ország leggazdagabb embere tulajkdonosi beszédet mond az MKB tavaly karácsonyi partyján. Valakinek az MKB protokoll csapatában jó ötletnek tűnt az ország imádott gázszerelőjét az ünnepi beszédet mondók listájára tenni. Mi volt ezzel a cél? Talán az, hogy az új bankóriás dolgozói egy igazi Mészáros élménnyel gazdagodjanak, vagy Lőrinc jelenetkezett szónoknak, ez sajnos nem derül ki. Mindenesetre ezt a beszédet oktatni fogják a szónok-képző akadémiákon világszerte.

Amit végképp nem értünk, egy professzionális bank, profi marketinges - protokoll csapattal miért nem tudta megoldani jól ezt a helyzetet. Egy bölcsész karról épp csak kiesett, bankszkmához nem értő marketinges is jobb és összeszedettebb szöveget képes írni, pláne, ha kap pár témát. A szépen, előre megírt szöveget pedig csak egyszerűen fel kelett volna olvasni. Persze az is lehet, hogy Mészáros, aki saját bevallása alapján is okosabb mint Zukkerberg, ragaszkodott a saját szöveghez, hiszen mégis csak az az eredeti. Másrészről viszont, lehet hogy, úgy gondolták a műsorszervezők , had mondja az "öreg", másnap már úgyse fog senki emlékezni rá. Hát ebben nagyot tévedtek, az öszödi beszéd és az okostelefonok elterjedése óta sosem lehetsz biztos abban, hogy egy ilyen felejthetelen előadás nem kerül fel az internetre, akár fél évvel az esemény után. Az internet pedig, mint tudjuk nem felejt. Nézzétek meg ti is mit mondott az ország leggazdagabb embere a bankszektor jeles képviselőinek, köztük a pénzügyminiszternek 2021 karácsonyán. 


Megnézem a videót
Kép és a videó forrása: https://www.facebook.com/watch/?v=1026826967970530