2024. március 1., péntek
Albin névnapja

Az Everlodge (ELDG) az egyik legnépszerűbb DeFi projekt; Az Ethereum (ETH) hosszú távú HODL-jei túlszárnyalnak egy kripto óriást

2024-01-03 09:16 | Nézettség: 260
Az Everlodge (ELDG) a közelmúltban kiemelkedő versenyzővé vált, átformálta a DeFi piacot, és bomlasztóvá vált.

Ezzel egyidejűleg az Ethereum (ETH) Hosszú távú birtokosainak száma megugrott egy kripto órás, a Bitcoin (BTC) mellett. Ez jelentős változás.

Everlodge

Míg az ETH továbbra is egy jól bevált altcoin , az ELDG feltörekvő előértékesítési sztár az előértékesítés 8. szakaszában, amely sok szakértő előrejelzése szerint 2024-ben a következő 30-szoros token lehet. Nézzük meg, miért. 

Everlodge (DLDG): A legnépszerűbb NFT-k bemutatása

Az Everlodge (ELDG) a 280 t dolláros ingatlanpiacon piacbontóként pozicionálta magát, és egy úttörő platformot mutatott be. Az egyértelműség kedvéért az Everlodge létrehoz egy NFT-piacteret, ahol akár 100 dolláros áron is egy high-end szálloda, villa vagy nyaraló töredékes tulajdonosává válhat. 

Ezt úgy fogja elérni, hogy ezeket a tulajdonságokat digitalizálja és NFT-kbe verte, amelyeket aztán frakcionálnak. Ennek eredményeként, miután megvásárolta őket, passzív bevételhez jut, amikor az ingatlant bérbe adják, vagy felértékelődik az értéke. Emiatt az Everlodge NFT-k a legjobb NFT-k a befektetéshez. 

Ez az innovatív megközelítés számos problémát megold majd a jelenlegi ingatlanpiacon. Például az Everlodge intelligens szerződéseket alkalmaz az ingatlankezelési feladatok, például a bérleti díj elosztása, a bérlői szerződések és a karbantartás automatizálására. Ez jelentősen javítja a hatékonyságot és az összes érintett fél kényelmét.

Ennek a platformnak a magja az ELDG segédprogram token lesz, amelyet főként a tranzakciós díjak fedezésére használnak. Azok, akik passzív jövedelemre vágynak tétekkel, kereskedési díjkedvezményekkel és egyebekkel, most már csak 0,027 dollárért vásárolhatják meg az ELDG tokent, ahogy az az előértékesítés 8. szakaszában van. 

A globális befektetők ehhez a crypto ICO- hoz fordulnak , amely már 170%-os ROI-t biztosított a korai vásárlóknak. A már eladott több mint 18,4 millió tokennel a szakértők további 3000%-os növekedést várnak, miután 2024-ben az ELDG tőzsdére kerül, így az egyik legnépszerűbb kriptoérme

Elhereum (ETH): Long-Term HODLers Skyrocet

Az Everlodge megjelenése közepette az into TheBlock arról számol be, hogy az Ethereum (ETH) hosszú távú birtokosainak száma meghaladta a Bitcoint (BTC) ebben a mutatóban. Decemberben elérte a 70%-ot meghaladó rekordot. Az Ethereum értékmozgását tekintve a december 18-i 2154 dollárról december 25-re 2287 dollárra ugrott. 

A technikai elemzés az Ethereum kriptoval kapcsolatban is bullish képet fest, mivel ez az altcoin most 18/30 (60%) zöld napot jegyez 4,47%-os áringadozás mellett az elmúlt hónapban. Sőt, körülbelül 24 műszaki mutató zöldet mutat, ami jó bullish jel. 

Ennek eredményeként a CoinCodex elemzői úgy vélik, hogy az Ethereum értéke elérheti a 2439 dollárt 2024 januárjában. Ez az Ethereum ár- előrejelzése a 10 legjobb altcoin egyikévé teszi

Következtetés

Mivel az Everlodge az egyik legjobb DeFi projekt , és az Ethereum hosszú távú tulajdonosai túlszárnyalják a Bitcoint, a kriptopiac vonzóbbá válik. Az egyik altcoin azonban kiemelkedik – az Everlodge. Az Ethereummal (274 milliárd dollár) ellentétben az ELDG piaci kapitalizációja alacsony, 14,3 millió dollár. Más szóval, sokkal hamarabb tapasztalható az árpumpa, mivel kevesebb új forrásra lesz szükség. 

Emiatt, valamint a rugalmas piaccal való valós kapcsolatai miatt az ELDG jelenleg a legnépszerűbb kriptográfia .

Látogassa meg az Everlodge-ot 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

 

Kép és a videó forrása: