2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Az utolsó áraink: 10 000 dollár befektetése Rollblock (RBLK), Bitcoin (BTC) és Solana (SOL) között: milliomos potenciál 2024-re

2024-06-03 06:00 | Nézettség: 108
A befektetési lehetőségek idén folyamatosan növekszenek, mivel sok top altcoin kezd bullish potenciált mutatni az év hátralévő részében. A Bitcoin például végtelenül nagyszerű emelkedést vetít előre, tekintettel arra, hogy 2024 a felezés éve. Miközben a befektetők a Solanára is figyelnek, a spekulációk magasak a Solana vagy a Bitcoin képességeit illetően, hogy 10 000 dollárból milliót csináljanak.

Eközben a Rollblock (RBLK) GamebleFi protokoll azt mutatja, hogy a GameFi piaci befektetőket idén milliomossá teheti, követve a következő altcoin hullám hatásait.

rollblock kripto ico

A Bitcoin árfolyam trendje hónapok óta pozitív, miközben jelentős emelkedést vár

A Bitcoin (BTC) árfolyama az egyik legjobban várt információ a kriptópiacon, tekintettel arra, hogy mekkora befolyással bír az altcoin piacra. Idén a Bitcoin ára új történelmi csúcsot ért el, közvetlenül a felezés után. Most a Bitcoin ára kissé konszolidálódik az ATH (All-Time High) alatt, a token az elmúlt hónapban enyhén, több mint 8%-kal emelkedett.

Az iparági szakértők szerint a Bitcoin ára várhatóan elképesztő magasságokba emelkedik idén, egyes előrejelzések szerint elérheti a 250 000 dolláros árat. Összefoglalva, a Bitcoin potenciálisan képes lehet egy 10 000 dolláros befektetést millióvá alakítani idén.

A Rollblock (RBLK) akár 100-szoros növekedést is előre vetít idén

A Rollblock (RBLK) már jelentős vonzerőt nyert a GameFi piacon, mint a következő legjobb GambleFi token, amely idén hatalmas megtérülést ígér. Ennek az új GamebleFi protokollnak az előértékesítése több mint 570 000 dollárt gyűjtött, és az előrejelzések szerint az év második negyedévéig meghaladja a 2 millió dollárt, tovább növelve a befektetési piac figyelmét. A Rollblock legkatalizálóbb jellemzője azonban a bevételmegosztási modellje.

Pontosan, a Rollblock online kriptojátéktér heti bevételeinek akár 30%-át is a RBLK tokenek visszavásárlására fordítja a piacon. A bevételekből visszavásárolt tokenek felét elégetik, csökkentve az összkínálatot, a másik felét pedig staking jutalmakra használják. Ez a visszavásárlási és elégetési funkció az egyik legvonzóbb dolog, amit a Rollblock az altcoin piac számára kínál.

Ez a visszavásárlási és elégetési mechanizmus különbözteti meg a Rollblockot más top altcoinoktól, mivel deflációs nyomást ad a folyamatnak, garantálva a tokenkínálat folyamatos csökkenését az idő múlásával, ami a Rollblock token iránti kereslet és ár növekedésével jár együtt. Jelenleg a $RBLK token 0,012 dollárt ér az előértékesítés második szakaszában, miután az első szakaszban indult. Ez az árnövekedés 20%-os ROI-t eredményezett a korai befektetők számára.

Továbbá, a szakértők előrejelzése szerint a Rollblock dominálhat az online játék-piacon kripto játéktermével, amely nem igényel KYC-ellenőrzést vagy extra letöltéseket a hozzáféréshez. A játék platform már most élő, és akár 150 játék is elérhető rajta. Az elemzők úgy vélik, hogy a Rollblock növekedési potenciálja jelentős, és az év végéig akár 100-szoros növekedést is elérhet, miután a top 1-es tőzsdéken is listázzák.

A Solana token nagyon magas potenciállal rendelkezik a nagyszerű befektetési nyereséghez

A Solana (SOL) lenyűgöző teljesítményt mutatott azóta, hogy 2023 októberében kezdett emelkedni. Éves szinten a natív SOL token több mint 700%-os növekedést ért el. Annak ellenére, hogy a token jelentősen visszaesett a legutóbbi történelmi csúcsa alá, a Solana továbbra is erős bullish lendületet tart, ami befektetési erőt jelez.

Jelenleg az ötödik legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizáció alapján, a Solana hálózatot gyors sebessége és olcsó tranzakciós díjai miatt is tisztelik, így relevanciája és felemelkedése az altcoin piacon szinte biztos. Ennek köszönhetően a Solana potenciálisan képes lehet 10 000 dollárból milliót csinálni.

Képes-e a Rollblock megismételni a BTC és SOL token lendületét a tőzsdékre történő bevezetés után a harmadik negyedévben?

A tervek szerint a Rollblock a harmadik negyedévben mind CEX, mind DEX platformokra történő bevezetést biztosít. Ez az elkövetkező év utat nyithat akár 100-szoros növekedéshez is az év végéig. Azonban ebben a harmadik negyedévben a Rollblock potenciálisan elérheti az 50-szeres nyereséget.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: