2024. Április 18., csütörtök
Andrea névnapja

Bejutottunk a VV kulisszái mögé: 1000 darab energiaital, 78 kg sajt, 320 mirelit pizza

2023-03-06 19:27 | Nézettség: 313
A ValóVilág 11. szériájának elkészítése minden bizonnyal rengeteg feladattal jár, a nézők most ebbe nyerhettek egy kis betekintést, ugyanis a videós stábunk belesett a kulisszák mögé. Az RTL népszerű valóságshow-jának helyszínén megnéztük, hogyan is zajlik a forgatás, az egyes kamerák beállítása, és azt is elárulták a műsor készítői, miből mennyit fogyasztottak eddig a villalakók, az idei évad sikeresnek mondható-e, és feltettük a kreatív producernek a kérdést, vajon lesz-e folytatása a sikerszériának?

Erre költi 36 milliós nyereményét a ValóVilág 11 győztese: őszintén vallott pénzéről VV Kriszti

Nem tervezi elszórni a ValóVilág 11. szériájának főnyereményét VV Kriszti. A friss győztes a 36 millió forintból egyetemre menne, megtanulna tetoválni, és saját brandjét is fel szeretné építeni, ugyanis ruhákat, cipőket, ékszereket tervez.

Véget ért a ValóVilág 11. évada, idén a valóságshowt VV Kriszti nyerte meg a nézők szavazatai alapján. Ő kapta a voksok 60,14 százalékát, VV Melina pedig 39,86 százalékkal zárt, a harmadik pedig VV Rico lett. Érdekesség, hogy VV Kriszti úgy nyerte meg a 11. szériát, hogy a villában töltött három hónap alatt semmilyen botrányba nem keveredett, és egyszer sem kellett párbajoznia.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

forrás:Pénzcentrum

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=kaF_r69mLcU