2024. február 22., csütörtök
Gerzson névnapja

Boldogság, mint cégkultúra, interjú Forray Nikivel | Dallos Zoltán

2023-05-06 16:40 | Nézettség: 641
Dallos Zoltán az Üzlet és utazás sorozatban készített interjút, Forray Nikivel, a Boldogság, mint cégkultúra című könyv kiadójával.

Forray Niki, aki 2007-ban alapította az Ünnepek Áruházát, mely vállalkozás  már több mint 13 éve küldi a bulizóknak a party dekorációkat, party kellékeket, vicces ajándékokat és a szebbnél-szebb lufikat.

Niki saját honlapján így foglalja össze ars poetikáját:

"Forray Nikinek hívnak és eszem ágában sincs üzleti mentornak lenni. Se másmilyen mentornak. És tanácsadónak se, coachnak se, előadónak meg pláne nem… A színpadot pedig a hátam közepére kívánom. S bár néha felállok rá különböző üzleti rendezvényeken, ahol olyan témákat feszegetnek, mitől önjáró egy cég és mitől szabad egy cégvezető, meg hogy hogyan csinálom azt, hogy 365 napból 280-at külföldön vagyok és utazok, miközben a cégem működik, növekszik, eredményes és sikeres."

Forray Niki hisz abban, hogy folyamatos fejlődésre és képzésre van szügsége egy sikeres vállalkozásnak, ezért az elműlt években számos üzleti könyv kiadása kötődik a nevéhez, többek között a Tony Hsieh: Boldogság és cégkultúra című könyvét, mely az interjú fő gerincét is adja.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=xZxl5l_AurE