2022. augusztus 9., kedd
Emőd névnapja

Bővül a Nokia G-szériája: háromnapos akkumulátor-üzemidővel érkezik a Nokia G11 Plus

2022-06-29 15:03 | Nézettség: 68
Újabb készülékkel bővíti a G-szériát a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A Nokia G11 Plus a már megszokott, tartós kialakítással, 3 éven át érkező frissítésekkel, Android 12-es rendszerrel és háromnapos akkumulátor-üzemidővel könnyíti meg a hétköznapokat.

A korai készülékcsere környezetkárosító hatásai miatt világszerte egyre hosszabb ideig tartjuk meg a telefonunkat. 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=N0LK_ol7sYU

Piacvezető frissítésszám
 

A konkurens készülékekhez képest kétszeres, rendszeresen szállított biztonsági frissítéssel a Nokia G11 Plus biztosítja, hogy most és az elkövetkező években is biztonságban legyen az, amit a telefonodon tárolsz. A teljesen személyre szabott védelemért az ujjlenyomat- és arcfeloldás felel.
 

Az Android 12 a személyre szabható felhasználói felülettől kezdve a görgethető képernyőképekig teljesen egyedivé varázsolható. Mivel a Nokia G11 Plus-ra két évig érkeznek a rendszerfrissítések, a készüléktulajdonosok biztosak lehetnek benne, hogy a legújabb funkciók és újítások, amiket a következő Android-verziók hoznak, számukra is elérhetők lesznek.
 

Ha pedig évek múlva eljön az ideje a G11 Plus visszavonulásának, a HMD Global megoldja a készülék újrahasznosítását: új életet lehelünk majd az alkatrészekbe, miközben a környezetet is óvjuk az elektronikus hulladék mennyiségének csökkentésével. 
 

Nokia G11 Plus
Nokia G11 Plus

 

Prémium kialakítás pénztárcabarát áron
 

A Nokia G11 Plus vékony, skandináv ihletésű külsejébe hatalmas, háromnapos üzemidőt biztosító akkumulátor került, hogy egy egész hétvégén át ne kelljen foglalkozni a töltéssel. A kizárólag Nokia telefonokon elérhető Super Battery Saver funkcióval pedig további extra üzemidő nyerhető3.
 

A strapabíró polikarbonát kialakítást szigorú tartóssági teszteknek vetettük alá, de a külsőre is figyeltünk: az Nokia G11 Plus a fényviszonyoktól függően változtatja majd a színárnyalatát.
 

Az emberek által leggyakrabban választott4 6,5 hüvelykes, HD+ kijelző került a készülékbe, ami tökéletesen illeszkedik a kézbe és egy átlagos zsebben is kényelmesen elfér majd. A megjelenítés folyamatosságát a 90 Hz-es frissítési frekvencia révén érjük el.
 

Elérhetőség
 

A Nokia G11 Plus augusztus végétől lesz elérhető Magyarországon tavi kék színben, 3/32 GB verzióban.
 

 

 

A HMD Globalról: 
 

A finnországi Espoo székhelyű HMD Global Oy a Nokia telefonok otthona. A HMD küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a hozzáférhető mobiltechnológiát. A biztonság, tartósság, megbízhatóság és minőség iránti elkötelezettségével a HMD a Nokia telefonok és táblagépek márkájának büszke exkluzív licenctulajdonosa. További információért keresse fel honlapunkat: http://www.hmdglobal.com. 
 

A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Minden specifikáció, szolgáltatás és egyéb termékinformáció előzetes értesítés nélkül módosulhat. A kínálat változhat. Tájékozódjon a helyi elérhetőségről. Az Android a Google LLC védjegye.
 

 

 

1 A globális bevezetéstől számítva a Nokia G11 Plus 36 biztonsági frissítést kap. Más, azonos árkategóriájú okostelefonok átlagosan 16 biztonsági frissítést kapnak az életciklusuk során.
 

2 Az Android 12, 13 és 14 a bevezetés óta eltelt két év alatt került kiadásra.
 

3 A sztenderd Android akkumulátorkímélő alkalmazáshoz hasonlítva.
 

4 Az emberek több mint 70%-a választja a 6,5 hüvelykes készülékeket ebben az árkategóriában (IDC Mobile Phone Market, 2021).