2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Britney Spears átment rúdtáncosba! Tényleg elgurult nála a gyógyszer?

2023-08-27 08:29 | Nézettség: 1081
Britney Spears egy hete egy rúdtáncos videóval kedveskedett rajóngóinak. Az régen sikeres énekesnó Instagram oldala telis tele van táncólós, kicsit őrült videókkal.

Britney Spears amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő, aki a 2000-es évek elején vált a popzene egyik legnagyobb sztárjává. 1981-ben született Mississippi államban. Karrierje 1992-ben indult, amikor részt vett a "Star Search" tehetségkutató versenyen. Az igazi áttörést azonban a Disney Channel "Mickey Mouse Club" című műsorában szereplése hozta meg számára.

A legnagyobb hírnevet az 1998-ban megjelent "Baby One More Time" című debütáló albumával érte el, melyről az azonos című dal hatalmas sikert aratott. A dal és az album is listavezető lett, és több millió példányban kelt el világszerte. Ezt követően további sikeres albumok követték, mint például a "Oops!... I Did It Again", "Britney", "In the Zone" és "Blackout".

Britney napjainkban leginkább az Instagramon és a közöségi médiában tevékenykedik, az Instagrammon 42,1 millió követője van. Nem rég kapott egy rúdtáncot és egyből egy rúdtáncos videóval lepte meg a rajongóit. Britney a videóhóz az alábbi kommentet írta: "Két napja kaptam ezt a rudat, és tegnap este voltam rajta először !!!" Nézzük mit múvel a ruddal?

Kép és a videó forrása: https://www.instagram.com/reel/Cv5SPBpstOP/

Két napja felkerült videójában pedig különböző fehérnemükben dobálja magát rajongói nagy örömére.

 

Britney Spears magánélete sokszor került a média reflektorfényébe. 2007-ben egy rövid időre pszichiátriai kezelésre szorult, és gyámsága 2008 óta apja kezében van. A "Free Britney" mozgalom elindítása után egyre erősödött a nyilvánosság érdeklődése a gyámság ügye iránt.

Britney Spears sokszínű tehetségét a zenei karrieren túl a film és a televízió terén is megmutatta. Szerepelt több mozi- és tévés produkcióban, mint például a "Crossroads" és a "How I Met Your Mother".