2022. június 30., csütörtök
Pál névnapja

Budapest Startup Safari 2022

2022-03-13 21:52 | Nézettség: 231
Végre újra lehetősége nyílik élőben találkozni az innovációs ökoszisztéma szereplőinek a Startup Safarin!

A Budapest Startup Safari 2022-ben már hetedik alkalommal kerül megrendezésre, két év online találkozás után ezúttal hibrid formában, már élőben és a rendkívül korszerű konferencia platformon közvetítve is megrendezésre kerül.

A két nap alatt a központi helyszín mellett, mely a Király utcai HubHubban lesz, néhány külső állomáson is izgalmas előadásokat hallgathatnak meg mindazok, akik érdeklődnek az innováció, a technológiai újítások, és a nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalkozások kulisszatitkai iránt.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=jbvW0FiryzI

A hét évvel ezelőtt létrehozott Budapest Startup Safari idén április 28-29-én kerül megrendezésre. A szervezők a sok éves tapasztalatuk, a 2020-ban megismert piaci átrendeződés és az ökoszisztéma igényei alapján a tudásmegosztás mellett idén is nagy hangsúlyt fektetnek az interaktív programok, kurzusok lehetőségére is, melyek során a számos hazai szakember mellett a világ több szegletéből - a Szilícium-völgytől Dél-Afrikáig - bejelentkező előadókkal is találkozhatnak majd a résztvevők, akik az üzleti és technológiai témákban egyaránt tartanak majd workshopokat, előadásokat. Emellett pedig a kezdetektől a rendezvény céljai között szerepel a kapcsolatépítés és a munkáltatói márkaépítés támogatása, ezért minden eddiginél több lehetőséget biztosít a Startup Safari arra, hogy a résztvevők one-on-one, azaz személyes, egyéni találkozókra is - ebben az évben ráadásul ez is élőben valósul meg. A rendezvény idén is magyar és angol nyelven zajlik majd, a korszerű konferencia platformnak köszönhetően számos egyéb kapcsolatépítési lehetőséggel, online követhetőséggel és visszanézhető tartalmakkal. 

A közel 100 esemény hat tematikus útvonalra osztva olyan témaköröket jár körbe, mint az üzletfejlesztés, az online kereskedelem, a márkaépítés, a jogi és pénzügyi tudnivalók, a befektetési alapok, a tartalomkezelés vagy a távmunka és oktatás, az e-kereskedelem innovációi. Az esemény nem csak üzleti, hanem mélyebb technológiai témákat is kínál, az érdeklődők az AI, a blockchain, a web 3.0, az NFT, a szoftverfejlesztés vonalon is számos programot találnak majd. A résztvevők kérdezhetnek, találkozhatnak, ismerkedhetnek és egy erős, színvonalas és színes tudásanyagot kapnak a két nap alatt.

Az előadások és workshopok nyomán olyan cégek engednek bepillantást a kulisszáik mögé, mint a világ egyik legsikeresebb open banking vállalata, a Revolut, az utóbbi évek egyik legnagyobb hazai sikersztorija, a SEON, a közelmúltban akvirált InceptTech, vagy az évek óta töretlen sikernek örvendő Starchema, valamint a hazai ökoszisztéma aktív startupjai, például például a Microsoft CEE Startup Awards győztese a Volteum, a ViddL, a Photon, a Briefly, az Blue Colibri, a Webshippy és sokan mások. Emellett pedig olyan, a technológia és az üzletfejlesztés területén avatott szakemberekkel találkozhatnak a résztvevők, mint Tanja Sternbauer, a The Female Factor egyik alapítója, svájcból Alessandra Sollenberg, a Top Tier Ventures alapítója, Tim Schumacher Németország egyik legsikeresebb zöld befektetője, Daniel Visevic, a Word Fund társalapítója, Oszkó Péter, az OXO csoport alapító tulajdonosa, Langár Bence, a TLF Capital alapítója, Vértes Márton a holland The Ocean Cleanup projekt partnerkapcsolati vezetője, Kenyeres István biotechnológus, de a Szilícium-völgy magyar sikersztorija is elsőként mutatkozik be Végh Noé előadásában. Az előadók sora pedig még közel sem teljes, a szervezők folyamatosan jelentik be az új meghívottakat. Ahogy azt a pandémiát megelőző időkben is Safari látogatói már megszokhatták, a konferenciát követően mindkét napon tematikus networking eseményeken vehetnek részt az érdeklődők.