2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Cena meztelenül adta át a díjat: Az Oscar-gála 2024 legvitatottabb eseménye

2024-03-15 12:48 | Nézettség: 459
Készülj fel egy különleges ízorgia felé, amelyben John Cena híres díjátadása és Holly Waddington művészete találkozik! Az Oscar-gála 2024 legmeglepőbb pillanatait boncolgatjuk, miközben felfedjük, hogyan érintette ezeket az eseményeket a backstage-ben készült fotók által, és hogyan vált ez a vitatott díjátadás az est legkiemelkedőbb eseményévé. Fedezd fel velünk, hogyan ad új dimenziót egy egyszerű díjátadás, és milyen meglepetéseket rejthet a nézőknek!

Az idei Oscar-gála minden bizonnyal az emlékezetes pillanatokban bővelkedett, de talán egy dolog emelkedett ki a többi közül - John Cena húzása, ami egyszerűen felfoghatatlannak tűnhetett sokak számára. A híres pankrátor és színész, akit számtalan rajongó kísér figyelemmel mind a sportpályán, mind a filmvásznon, meztelenül adta át a legjobb jelmeztervezés kategóriában járó díjat. Ez az esemény minden bizonnyal a gálának az egyik legmeglepőbb és legvitatottabb pillanataként marad majd meg a történelemben.

oscar gála

A Szegény párák jelmeztervezője, Holly Waddington, volt az a kivételes tehetség, aki ebben az évben a legjobbnak bizonyult a kategóriában. Ahogy azonban a díj átadására került sor, senki sem számított arra, hogy John Cena olyan különleges módon fogja átadni a díjat, amilyet még soha nem láthattunk az Oscar-történelemben.

A 46 éves ikonikus pankrátor megjelenése a színpadon már önmagában is meglepő volt, különösen azoknak, akik leginkább a hollywoodi sztárokat várták az est folyamán. Amikor azonban elérkezett a pillanat, és Cena a mikrofonhoz lépett, a közönség még nem is sejtette, mi fog következni. A díjátadó műsorvezetője, Jimmy Kimmel, még egy függönyt is tekert a pankrátor testére, ami egyfajta tógát alkotott, talán próbálva a helyzetet humorral kezelni. Azonban a legnagyobb meglepetés mégis az volt, hogy Cena valóban meztelen volt - vagy legalábbis úgy tűnt.

Az esemény után a backstage-ben készült fotók viszont valami teljesen mást mutattak. Kiderült, hogy a hollywoodi ikon valójában egy ....

A videó alatt megnézheted, hogy ténylegesen meztelen volt Cena az Oscar-galán?

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=ehJ6oQHSkCk

......testszínű ruhadarabot viselt, amely megóvta volna őt egy esetleges baktól vagy kínos pillanattól a közönség előtt. Ez a részlet azonban csak még inkább felfokozta az esemény körüli találgatásokat és vitákat, hogy vajon mennyire volt valóságos Cena "meztelensége", vagy csak egy jól kitalált trükk volt-e az este során.

oscar gala

Összességében ez a különleges és meglepő pillanat biztosan emlékezetes marad az Oscar-gála történetében, és további vitákat fog generálni arról, hogy hol húzódik az a határ, amit egy ilyen presztízses eseményen belül meg kell őrizni.

oscar gála

John Cena húzása örökre beíródott az Oscar-gála legendájába, és bizonyítja, hogy még a legnagyobb eseményeken is mindig van hely a váratlannak és az abszurdnak.

További videók a témában