2022. december 9., péntek
Natália névnapja

Curtis és Majka és a képmutató celebek

2022-07-22 21:01 | Nézettség: 310
Majka külön folytatja, mert Curtisnek rendbe kell raknia magát...

Mentség a függőség?

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=x90AadGADY0

„Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem!❤️ Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!” - ezzel jelentette be Majka az Instagramon, hogy nem koncertezik tovább Curtisszel.


A homályos utalást nem sokkal később Curtis egyértelműsítette az Instáján, amikor azt írta: „Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked. De rendbe rakom magam.”

Nem az az első, hogy szétválnak, 2018 nyarán Majka azt mondta, öt éve arról szólt a kapcsolatuk, hogy próbálta hol szép szóval, hol veszekedéssel, hol pedig már majdnem tettlegességgel, értelmi és érzelmi zsarolással rávenni szerzőtársát, hogy álljon le a kokainnal, de semmi nem használt. „Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra , és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét , ami a drogról és a hazugságokról szól!” Curtis először tagadta, hogy a kokain okozta volna a problémát, fél évvel később ismerte el, hogy függő, majd elvonóra ment. 2019 októberében pedig újra együtt léptek fel.

(Forrás:444)