2023. március 30., csütörtök
Zalán névnapja

Együtt kutatja fel 2023 alternatív vendéglátóhelyeit a Dining Guide és a Wolt

2023-02-08 12:04 | Nézettség: 127
Az Audi-Dining Guide étteremkalauz idén is összeállította a 100 legjobb magyar étterem listáját. Az év étterme a Rumour by Rácz Jenő lett, a "best of the best" pedig a Stand.

A 2023-as Dining Guide Top100 Étteremkalauz egyik legfontosabb újítása lesz, hogy a korábbi évekhez képest jóval nagyobb hangsúlyt fektet majd az alternatív vendéglátóhelyekre, amelyek folyamatosan magas minőséget nyújtva a vendégek kedvenceivé váltak. Nemcsak a Dining Guide, hanem a Wolt számára is kiemelt jelentőségűek az alternatív éttermek, a két cég együttműködésének célja ezeknek a vendéglátóhelyeknek a láthatóvá tétele és népszerűsítése.
 

A Dining Guide és a Wolt együttműködésének köszönhetően a Wolt applikációban külön kiemelést kapnak a Dining Guide által összeállított listák vendéglátóhelyei, köztük az Étteremkalauz Top100 lista éttermei és a legjobb alternatív éttermek is.
 

Az alternatív vendéglátóhelyek kategóriájába a kézműves pékségektől kezdve a nápolyi pizzériákig azok a helyek tartoznak, amelyek biztos pontot jelentenek vendégek számára, hiszen állandó, magas minőséget nyújtanak. Az Étteremkalauz tavalyi kiadásában 66ilyen vendéglátóhely szerepelt alfabetikus sorrendben, pontszámok nélkül. Idén az Étteremkalauz szeretné ezeket a helyeket szeretné szélesebb körben megismertetni, a pandémia után és az energiaválság közepette így is segítve a szektort.
 
“A helyi kereskedők és minőségi éttermek támogatása minden országban kiemelt célunk a Wolttal. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy a Dining Guide csapatával együtt feltérképezhetjük és bemutathatjuk azokat a vendéglátóhelyeket, amelyek a rengeteg munkának köszönhetően a helyi közönség kedvenceivé váltak és így mások számára is jó példát jelenthetnek” - mondta Tajta Ákos, a Wolt regionális ügyvezető igazgatója. 
 
“A májusban megjelenő Dining Guide Top100 Étteremkalauz az eddiginél átfogóbban foglalkozik majd a minőségi kínálatot nyújtó alternatív vendéglátóhelyekkel, illetve a magasabb számú ajánlások mellett kategóriánként toplistákat is készítünk. A Wolt rendszerén belül elérhető vendéglátóhelyek adatlapján a Kalauz megjelenése után látható lesz a Dining Guide minősítése, közösen segítve ezzel a fogyasztók választását” - mondta Herczeg Zoltán, a Dining Guide felelős kiadója. 
 
Az éttermi házhoz szállítás az elmúlt években óriási fejlődésen ment keresztül Magyarországon. A vásárlók ma már a magasabb, akár csúcskategóriás éttermekből is egyre szívesebben rendelnek. Ennek megfelelően a Wolt alkalmazásában a Dining GuideÉtteremkalauz Top100 listáján szereplő top vendéglátóhelyek is külön kiemelést kapnak.
 
“A Dining Guide Kalauzban való megjelenés egyértelmű garanciája a magas minőségnek, így büszkék vagyunk rá, hogy egyre több olyan vendéglátóhely szerepel a platformunkon, amelyet a Dining Guide is elismer a Top100 listán. Azáltal, hogy ezeket a helyeket külön kiemeljük a Dining Guide emblémájával, az éttermi kínálat böngészése közben még inkább segíthetjük a választásban azokat a felhasználóinkat, akik a magyar gasztronómia legelismertebb képviselőitől szeretnének otthonaikba rendelni” - tette hozzá Tajta Ákos. 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=D32N-S3YZWM