2023. március 31., péntek
Árpád névnapja

Együttműkődést kötött Péntek Enikő és a Szafi Products

2023-02-21 12:13 | Nézettség: 104
Az egészséges életmódnak két alappillére van, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres sport. Éppen emiatt döntött úgy Magyarország piacvezető mentes márkája, a Szafi Products és a többszörösen díjazott edző, Péntek Enikő, hogy ezentúl kölcsönös együttműködésben segítik egymás közösségeit recept- illetve fitneszvideókkal.

„Nagyon örültem a megkeresésnek, mert láttam, hogy a követőim imádják a Szafi termékeket, és én is kifejezetten magas minőségűnek tartom őket. Attól különlegesek a dietetikus piacon, hogy nemcsak mentesek, hanem teljes értékűek és egészségesek is egyszerre” – mondta Péntek Enikő.

„Cégünk egyik célkitűzése, hogy megtanítsuk az embereket helyesen táplálkozni.

Fontos, hogy mindig nézzék meg, hogy mit esznek, milyen összetevőkből áll az adott étel és valamilyen szinten tudják, hogy mi a jó tápanyag a szervezetüknek.

A hosszú távú életmódváltáshoz pedig elengedhetetlen a rendszeres mozgás a minőségi táplálkozás mellett.

Ezt alapelvet szeretnénk Enikővel közösen a köztudatban erősíteni”- mondta Ipsits Anita, a Szafi Products egyik tulajdonosa.

A havi rendszerességű videós tartalmak mellett, közös rendezvényeket is szerveznek majd, ahová Enikő és csapata a mozgás szeretetét viszik, a Szafi Products tulajdonosai pedig segítenek eligazodni a tudatos táplálkozás alapjaiban.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=0UuGBZ6ChgU