2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Elemző Michaël Van De Poppe emelkedő árelőrejelzést tesz a Polkadotra; Fantom tulajdonosok elkezdik felvásárolni az új mém érmét

2024-03-24 07:00 | Nézettség: 104
A kripto elemző, Michaël Van De Poppe optimizmust mutatott a Polkadot (DOT) jövőbeli árával kapcsolatban.

Eközben sok Fantom (FTM) tartó átpillant egy új, emelkedő mém érmére, amelyet KangaMoon (KANG) néven ismerünk. Ez a 4. szakaszos előértékesítési csillag már több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött, míg a piaci elemzők 2024-re 0,5 dolláros áremelkedést jósolnak. Nézzük, miért.

kangamoon

Michaël Van De Poppe: A Polkadot ára új csúcsot érhet el

A Polkadot (DOT) az utóbbi időben egy bikás hullámon lovagolt. Valójában a CoinMarketCap adatai szerint a Polkadot ára az elmúlt 30 napban 7,72 dollárról 9,19 dollárra emelkedett, és piaci tőkeértéke 9,97 milliárd dollárról 13 milliárd dollárra nőtt. A kripto elemző, Michaël Van De Poppe szerint a Polkadot pozitív lendületet kezd elnyerni és hamarosan elérhet egy új ATH-t (minden idők legmagasabb árát).

A Polkadot kripto technikai elemzése is bikás jeleket mutat. Például ez a kriptovaluta most a 50 és 100 napos EMÁ-k (exponenciális mozgóátlagok) felett kereskedik. Továbbá, 18 technikai indikátor mutat zöld jelzést. Emiatt a szakértők bikás Polkadot ár előrejelzést tettek. Ők egy 12,25 dolláros ugrást jósolnak a DOT számára a 2024-es év második negyedévében.

Fantom (FTM): Ali Martinez árelőrejelzése az emelkedésről

Közben a Fantom (FTM) is észrevehető nyereségeket ért el. Például a Fantom ára a 30 napos diagramon 0,40 dollárról 0,93 dollárra emelkedett, és piaci tőkeértéke az adott időszak alatt 1,16 milliárd dollárról 2,60 milliárd dollárra ugrott. Egy másik kripto elemző, Ali Martinez állította, hogy hamarosan bekövetkezik egy 1,44 dolláros áremelkedés az FTM számára.

Több mint 27 technikai indikátor vásárlási jeleket villant a Fantom érmére, amely most a 100—és 200 napos EMÁ-k felett kereskedik. Minden ezek alapján a piaci elemzők egy áremelkedést jósolnak 1,39 dollárra a 2024-es év második negyedévében a Fantom ár előrejelzéseikben.

KangaMoon (KANG): Egy emelkedő mém érme szenzáció

Míg a Polkadot és a Fantom tovább emelkedik, a tartók sietnek megvásárolni a KangaMoon (KANG) mém érmét. Ez az innovatív token valami újat hoz a mém érmék területére - hasznosságot. A KANG lesz a fő in-game valuta a KangaMoon közelgő játékában, amely játékért jutalmat lehet kapni (P2E).

A KANG token tartói hozzáférést kapnak tonnányi kihíváshoz. Néhány ilyen kihívás hetente, mások havonta, és néhányuk negyedévente történik. De mindegyikük lehetőséget teremt további tokenek és jutalmak megszerzésére.

Jelenleg egy KANG csak 0,014 dollárba kerül - 180%-os növekedés a kezdő árához, 0,005 dollárhoz képest. Azonban ez egy 4. szakaszos előértékesítési ár, és ahogy halad előre, több áremelkedés fog bekövetkezni. A piaci elemzők egy 0,5 dolláros emelkedést jósolnak, miután egy Tier-1 CEX (központi csere) felsorolja ezt a mém érmét a 2024-es év második negyedévében. A kereslet olyan magas, hogy a projekciók szerint a KangaMoon 3 millió dollárt fog gyűjteni 2024 márciusában.

Ha most ingyen KANG tokeneket szeretnél, tudnod kell, hogy a KangaMoon jutalmazni fogja néhány aktív közösségi tagját. Tehát, bárki, aki kedveli/megosztja/kommentálja a KangaMoon közösségi médiáját, nyerhet néhány ingyen KANG-ot még a hivatalos indítás előtt. Ha szeretnél részese lenni ennek a mém érme titánok lehetséges tagjának, regisztrálj most és kapj 10% bónuszt.

Vajon a KangaMoon át fogja szárnyalni a Polkadotot és a Fantomot?

Mivel a piaci tőkeértéke mindössze 14 millió dollár, a KangaMoonnak nem kell sok vásárlási nyomás ahhoz, hogy az árát „a holdra küldje”. Ez a mém érme teljesítmény százalékban megelőzheti az olyan megalapozott kriptovalutákat, mint a Polkadot és a Fantom, ami vonzóvá teszi a magasabb hozamot kereső vásárlók számára a kriptopiacban.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: