2023. február 3., péntek
Balázs névnapja

Elképesztő luxus a Celebrity Cruises fedélzetén - Fedezze fel a Karib-tengert a Celebrity Cruises segítségével

2023-01-20 12:37 | Nézettség: 90
Utazó luxusszálloda a tengeren A Celebrity Cruises flottája 16 hajóból áll, amelyek a világ legszebb pontjain teljesítenek szolgálatot. A vízi luxus szállodákban a vendégek a tenger nyújtotta kényelemmel tudnak kikapcsolódni és élvezni a híresen magas színvonalú kiszolgálást és kulináris élvezeteket.

 A Celebrity hajói emellett számos szórakozási lehetőséget nyújtanak az ott lévők számára: kültéri és beltéri medencék, golfpálya, edzőterem, kaszinó, színház és különböző bárok is megtalálhatóak a fedélzeteken. 

A Karib-térségnél jobb helyet nem is kívánhat az egésznek. A Karib-tengeren található több mint 80 sziget és több kultúra is hozzájárul a létrejöttükhöz, így biztos lehet benne, hogy nincs két egyforma régió. Pihenjen a Kelet-Karib-térségben, fedezze fel a történelmet a Nyugat-Karib-térségben, csodálja meg a dél-karibi természeti csodákat. Fedezze fel a floridai Everglades-t, Costa Rica egzotikus esőerdőit és az ABC-szigetek végtelen szépségét.

Bizonytalan vagy utazási céloddal kapcsolatosan? Ide kattintva megtudhatod!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=wYsW8f5Yj3o

Kiderült, hogy melyik a világ legjobb tengerjáró vállalata: elképesztő luxus a Celebrity Cruises fedélzetén

Zsinórban 13. alkalommal lettek a legjobbak az utazási szakma Oscar-díján

2023-ban is a Celebrity Cruises vehette át a legjobb prémium hajótársaságnak járó elismerést a Globe Travel Awardson, ami az utazási szakma Oscar-díja. A floridai hajótársaság idén már zsinórban a 13. alkalommal nyerte el ezt a kitüntetést. De milyen luxus várja a fedélzeten az utasokat?

A Celebrity Cruises első helyezést ért el a ”legjobb prémium hajótársaság” kategóriájában a Globe Travel Awardson, míg testvértársasága, a Royal Caribbean International a ”legjobb mainstream hajótársaság” címét nyerte el.

”Nagyon örülünk a cég sikereinek, és büszkék vagyunk a Globe Travel Awardson elért eredményre, hiszen minden évben sok-sok munka van mögötte. Másrészről az is nagy öröm számunkra, hogy a Celebrity Cruises útjai már a magyarok körében is egyre népszerűbbek”- nyilatkozta Nemes Horacek Márta, a Celebrity Cruises és a Royal Caribbean Group hazai képviseletét ellátó Tengerjáró Kft. ügyvezetője.