2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Ez a 3 kriptó, amire figyelj 2024-ben: Bitcoin, Ethereum és WW3 Shiba

2024-06-28 04:05 | Nézettség: 197
Ahogy belevágunk 2024 második felébe, a kriptopiac tele van kockázatokkal és lehetőségekkel. A befektetők a 2024 második felében figyelendő legjobb altcoinokat keresik. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) vezetik a mezőnyt, míg a WW3 Shiba (WW3S) egy új kihívó, amely robbanásszerű növekedési lehetőségekkel rendelkezik.

Bitcoin és Ethereum: Kiemelkedő kriptovaluták

A Bitcoin és az Ethereum két kiemelkedő kriptovaluta, amelyektől várhatóan mind az intézményi, mind a lakossági befektetők érdeklődése megmarad. Ezzel szemben a WW3 Shiba egy rejtett kripto kincs, amely a mémkultúra, a SocialFi és a GameFi kombinációja révén kelt feltűnést.

WW3 Shiba kriptó előértékesítés

Bitcoin árfolyam előrejelzés: BTC Kereskedők 65 ezer dolláros sávban

A piaci kapitalizáció szerint legnagyobb kriptovaluta, a Bitcoin, nemrégiben több mint egy hónap után először süllyedt 65 000 dollár alá. Azonban ez a Bitcoin ármozgás nem zavart néhány kereskedőt, akik úgy gondolják, hogy az ár még mindig magas és növekedési potenciállal rendelkezik. Egyesek még azt is állítják, hogy a helyi Bitcoin mélypont már megvan.

Vegyes Bitcoin árjóslatok

Az elemzők vegyes Bitcoin árjóslatokat adtak. A közelmúltbeli Bitcoin ETF kiáramlások felelősek az ár csökkenéséért, azzal az indokkal, hogy ez még nincs vége. Az optimista elemzők azonban azt állítják, hogy a Bitcoin jól tartotta magát a kiáramlások során, és új csúcsokat érhet el, amikor a piaci hangulat ismét pozitívvá válik.

Az SEC elveti az Ethereum vizsgálatát

Az ETH tulajdonosok örülnek, miután a Consensys bejelentette, hogy az SEC elveti az Ethereum vizsgálatát. Ez azt jelenti, hogy az értékpapír-szabályozó elveti azokat a vádakat, amelyek szerint az Ethereum ökoszisztéma natív tokenjének, az ETH-nak az értékesítése értékpapír-ügyletnek minősül.

Az Ethereum 3 532,72 dolláron kereskedik, ami 13%-kal magasabb, mint egy hónappal ezelőtt. Egy bullish Ethereum árjóslat szerint a második legnagyobb kriptovaluta 2024 negyedik negyedévében több mint 4 000 dolláron kereskedhet.

ww3 SHIBA banner

WW3 Shiba: Egy rejtett kripto kincs korlátlan potenciállal

Köztudott, hogy a legnagyobb nyereségek az ígéretes projektekbe való korai befektetésekből származnak. A WW3 Shiba egy rejtett kripto kincs, amely magas megtérülési potenciállal rendelkezik, így jó altcoin vásárlási lehetőség mind az új, mind a tapasztalt befektetők számára.

Az érkező projekt egy vonzó értékajánlattal rendelkezik, amely egyesíti a mémkultúrát, a SocialFi-t és a blokkláncot egy helyen. A WW3 Shiba egy play-to-earn platformot indít, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy virtuális gazdaságokból származó eszközök és különféle egyéb jutalmak révén keressenek.

A befektetők versenyeznek, hogy alacsony áron vásárolják meg a WW3 Shibát a kezdeti érmeajánlat során. Nem csak az 1000-szeres előértékesítési nyereségre számítanak, hanem passzív jövedelemre is a staking révén. 0,001 dollár/token áron a WW3 Shiba kétségtelenül a legjobb új mém érme a korlátlan jövőbeli nyereségre vágyó befektetők számára.

Ha további információkat szeretne megtudni az előértékesítésről:

Website: ww3shiba.com

Twitter: WW3 Shiba Twitter

Telegram: https://t.me/ww3shiba_portal

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: