2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Ezek a memecoinok mozognak! A KangaMoon 125%-os áremelkedést ért el, a Pepe (PEPE) 8,84%-ot, a Dogecoin (DOGE) Myro (MYRO) pedig történelmi csúcsot ért el

2024-03-16 06:00 | Nézettség: 79
A mémérmék ismét visszatértek, és világszerte felkeltették a befektetők figyelmét.

A 3. szakasz előértékesítési sztárja, a KangaMoon ( KANG ) 125%-os áremelkedéssel vezeti a csomagot. Sok elemző arra utal, hogy ez a rejtett drágakő 2024-ben elérheti a 0,5 dollárt. A második helyen Pepe (PEPE) áll, aki 8,84%-ot emelkedett. A Dogecoin (DOGE) nőtt, míg a Myro (MYRO) minden idők csúcsát (ATH) érte el.

KangaMoon (KANG): A legértékesebb mémérme 2024-ben

kangamoon

A KangaMoon (KANG) mindenki figyelmét felkeltette a mém érmék piacán. Ami megkülönbözteti másoktól, az a hasznossága. A pontosítás kedvéért a KangaMoon elindít egy play-to-earn (P2E) játékot, amelyben a KANG lesz a fő pénznem. A KANG segítségével frissítheted karaktereidet, és játékon belüli tárgyakat vásárolhatsz. Ez a tény azonnal a KANG-ot a mémérmék 99%-a fölé emeli.

Emiatt a folyamatban lévő KANG előértékesítés egyre nagyobb vonzerőt kap. Már több mint 1 millió dollárt gyűjtött, és március végére várhatóan eléri a 2 millió dollárt. Nem csak a KangaMoon bejelentette a Community Engagement Campaign 1. évadot. Ezzel a kampánnyal bárki KANG tokeneket szerezhet, ha megosztja, lájkolja vagy újratweeteli KangaMoon közösségi média bejegyzéseit.

Jelenleg a KANG az előértékesítés 3. szakaszában van, mindössze 0,01125 dollárba kerül. Azok, akik korán megvették, 125%-os ROI-t élveznek. Az előértékesítés előrehaladtával azonban egyre több áremelkedés következik be. A piaci elemzők még 0,5 dolláros árat is jósolnak, amikor ez a mémérme 2024 második negyedévében tőzsdére kerül. Mindezek miatt a KANG az egyik legjobb új mémérme.

A Pepe ára tovább emelkedik

Mindeközben Pepe (PEPE) is a címlapokra került. Figyelemre méltó, hogy a Pepe ára 0,000007493 dollárról 0,000008532 dollárra nőtt a heti grafikonokon, és a piaci kapitalizációja ez idő alatt 3,15 milliárd dollárról 3,59 milliárd dollárra nőtt.

Ennek a mémérmének a technikai elemzése is bullish jeleket mutat. Például a Pepe-érme 21 műszaki jelzője zöld. A 19/30 (63%) zöld kereskedési napok mellett a szakértők egy bullish Pepe-ár előrejelzést is készítettek. Valójában 2024 második negyedévében 0,000012 dolláros potenciális növekedést jósolnak.

Dogecoin (DOGE): Bikapiaci hullám meglovagolása

A Dogecoin (DOGE) egy másik kriptográfiai eszköz, amely zöld színben jelenik meg. Az egyik mém érme titánként a Dogecoin ára 0,081 dollárról 0,167 dollárra nőtt az elmúlt 30 napban, piaci kapitalizációja pedig 11,76 milliárd dollárról 24,06 milliárd dollárra nőtt.

Ez a mém érme is 20/30 (67%) zöld kereskedési napot élt át. Ezenkívül 28 technikai mutató mutat vételi jeleket a Dogecoin kriptokártyára vonatkozóan. Mindezen okok miatt a piaci elemzők Dogecoin ár-előrejelzéseikben 0,27 dollárra utalnak 2024 második negyedévében.

Myro (MYRO): Új ATH-t ér el

Végül Myro (MYRO) új mérföldkövet ért el – 0,43 dollárt március 9-én. Ez az érték egy új ATH ennek a mémérmének, és azután jött létre, hogy a Binance listázta. Csak az elmúlt hónapban a Myro ára 0,004163 dollárról 0,315 dollárra nőtt. Ez idő alatt a piaci kapitalizációja 16,46 millió dollárról 298 millió dollárra ugrott.

A Myro érme technikai elemzése egyértelműen azt mutatja, hogy ez a bullish trend folytatódni fog. Például 13 műszaki mutató zölden mutat – ez jó jel a jövőre nézve. Így a piaci elemzők bullish Myro ár-előrejelzést készítettek. Előrelátják, hogy 2024 második negyedévében 0,41 dolláros szivattyú várható.

A KangaMoon le fogja győzni Pepét, Dogecoint és Myrót?

A KangaMoon alacsony, 11,25 millió dolláros piaci kapitalizációjával hamarosan megugorhatja Pepét, Dogecoint és Myrót a mém érmék terén. Azok az érmék, amelyek árának felemeléséhez kevesebb új pénzt igényelnek, gyorsabb megtérülést kínálhatnak a befektetőknek. Ráadásul, mivel a KANG kapcsolatban áll a P2E NFT-játékok piacával (2022-ben 329 millió dollár), hosszú távú növekedési potenciálja óriási. Regisztráljon alább, és 10% bónuszt kap.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: