2023. február 3., péntek
Balázs névnapja

Ezt a kislányt ellopták a majmok szüleitől. Ez ő 30 évvel később...

2023-01-19 10:16 | Nézettség: 263
Gyermekrablásokról sokat hallani, de olyanról, amikor majmok rabolnak el egy gyereket ritkán. Ilyen esetről számol be ez a videó. Gyermekrablás sok esetben haszonszerzés céljából történik... Vajon ezt a kislányt miért rabolták el? Mi az igazság?

Ez a sztori több sebből is vérzik. Már az is gyanús, hogy a bűnözők elfutottak és ott hagyták anélkül, hogy valamikor is visszamentek volna érte.

Te hogy gondolod?

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=GuGg2-zZ1u8

"A sztorival kapcsolatban az is gyanús, hogy a kislány mindig akkor ájult el amikor valami fontos dolog történik. Tegyük fel, hogy az eleje teljesen igaz. Ha a majmok nevelték fel a kislányt, akkor miért akart volna annak az embernek a társaságában lenni aki takarításra kényszerítette? Miért vált volna el a "családjától" akik a majmok voltak, csak azért, hogy egy idegennel lehessen? Ha majmok között nől fel és fára mászik, akkor minimum annyira erősnek kellett volna lennie, hogy megvédje magát és ne tudják, munkára kényszeríteni. Ezek után miért vándorolt be a városba? Miért élt hajléktalanként mikor jól megvolt az erdőben is? Nem is tudott volna a városban élni, hisz egész életében az erdőben élt. Pár évtized alatt nagyon sokat fejlődik a világ és lehetetlen, hogy a városi zajokat és a szennyezett levegőt elviselje. Másrészt, ha hajléktalan is volt egy városban, akkor sem tudott volna megélni, mert nem hiszem hogy kiskorából emlékezett arra, hogy mi az a pénz. Ha, pénzt is kapott volna valakitől, akkor sem tudja, hogy mennyi pénze van és ha nem tudott semmilyen emberi nyelvet akkor fizetni sem tudott volna vele. Még rengeteg részletbe belelehetne kötni. Már régebben is voltak műholdak. Simán megtalálták volna a lányt. Hogyan tanulta meg az emberi nyelvet pár év alatt? Ha semmilyen nyelvet nem tudott akkor nem hiszem, hogy valaki is leállt vele beszélgetni" - Kommenteli @fehertamas4482