2024. február 23., péntek
Alfréd névnapja

Farkas találja meg a babát a baleset után, majd megtörténik az elképzelhetetlen

2023-05-14 09:44 | Nézettség: 1567
Leona és Simon Moszkvában éltek és dolgoztak. Jól fizető állásuk volt. Simon találkozott egy farkassal az erdőben és étellel kínált. Egyszer amikor Simon 3 hónapos kislányával utazott autóbalesetet szenvedett és amikor eszméletéhez tért nem találta a gyermeket. Hosszú kutatás után megtörtént a csoda és....

Lehet hinni a csodának?

Az ilyen történetek gyakran keringenek az interneten és a közösségi médiában, de nincsenek tudományosan megerősített esetek arra vonatkozóan, hogy vadállatok valóban megmentették volna egy magára hagyott emberi csecsemő életét.

Azonban előfordultak olyan esetek, amikor vadállatok élelmet adtak megkínzott vagy magára hagyott gyerekeknek, például a vadon élő majmok által etetett árvaház gyermekek Thaiföldön, vagy a kutya, amely az indiai Mumbaiban talált egy csecsemőt a szemétben, és megvédelmezte.

Az állatok bizonyos esetekben lehetnek segítőkészek az emberekkel, de ezek az esetek általában nem jellemzőek a vadon élő állatokra, amelyek általában kerülik az embereket. Ha egy magára hagyott csecsemőről van szó, az életmentés érdekében azonnal segítséget kell hívni és orvosi ellátást kell biztosítani.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=n1-J7G9LUrQ