2024. február 25., vasárnap
Géza névnapja

Fiesta en Westend a Tetőkertben

2022-09-21 18:31 | Nézettség: 360
Vadonatúj rendezvénnyel jelentkezünk, itt az 1. Fiesta en Westend a Westend Tetőkertben! Szeptember 23-25. között elhozzuk Neked Latin-Amerikát!

Dél-Amerika ezen a hétvégén ott lesz, ahol a hatos megáll!
Szeptember végén egy hamisítatlan latin fiesztára hív a Westend

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=hjZV1wnKlvg

Szeptember 23. és 25. között a Westend Tetőkertjén kulturális elemekkel bőven megspékelt latin-amerikai gasztrofesztivált rendeznek, a Fiesta en Westendet. Az ingyenesen látogatható rendezvényen négy dél-amerikai nagykövetség teszi tiszteletét, és a látogatók megismerkedhetnek a dél-amerikai konyhával is. Lesznek kulturális programok, koktélkészítő workshop, zenei előadások és tüzes latin táncok is. 

A hétvégén utánozhatatlan latin-amerikai hangulatban lehet részed a város felett, a Westend Tetőkert ölelésében és persze a tangópartneredében, ha szeretnéd kipróbálni ezt a lenyűgöző táncot. A forró ritmusokon kívül ízletes ételekkel és különleges italokkal készülnek a vendéglátók. Négy nagykövetség mutatkozik be: a mexikói, az argentin, a kolumbiai és az ecuadori. A gasztronómiai élmények mellett a dél-amerikai italkultúrába betekintést adó workshopok is lesznek. Akinek kedve van, megismerkedhet a legnépszerűbb italok történetével, és elkészítheti élete legjobb, de legalábbis legautentikusabb margaritáját. Lesz brazil, vagy éppen mexikói-argentin zenei műsor, de vehetünk akár spanyol nyelvleckét is! Aki pedig nem tud választani egy forró latin este és a 23-án közvetített Magyarország-Németország focimeccs között, annak is van egy jó hírünk, mert a Tetőkertben közvetítik a mérkőzést is.

A Westend rendezvényein a fenntarthatóság is fontos szerepet játszik, ezért az italokat ezúttal is tokenre visszaváltható repoharakban kínálják majd, ami 400 forintért vásárolható meg. Aki pedig letölti a Westend applikációját és beregisztrál, annak a repohárhoz kupon is jár, így egy poharat ajándékba kap. 

A kiállítók sora folyamatosan bővül, a program alakulása, valamint az étel- és ital kínálat nyomon követhető a fesztivál Facebook eseményében.