2023. február 8., szerda
Aranka névnapja

Futballdömping: 36 futballmérkőzést közvetítenek a héten a Network4 csatornái

2022-11-09 07:46 | Nézettség: 125
Rekordgyanús hét kezdődött a Network4 sportcsatornáin: az ARENA4, a MATCH4 és az ARENA4+ műsorán a 45. héten minden eddiginél több élő, vagy csúsztatott élő közvetítést láthatnak a nézők. A médiatörténelmi szempontból is számottevő meccsdömping az értékes sport licenszeknek, valamint a látványos események nagy számának köszönhető.

Labdarúgó-mérkőzésből nem kevesebb mint 36 kerül képernyőre ebben a hét napban, a Bundesligából 12, a francia Ligue 1-ből 6, a világ legnépszerűbb ligájából, a Premier League-ből pedig 2 összecsapást követhetnek élőben a szurkolók. A három topliga mellett a Network4 műsorán számos 2. Bundesliga, Angol Ligakupa, skót Premiership és angol Championship mérkőzés is látható lesz.
 
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=0ar-uDEmiLE

A Network4 rekordhetén összesen 13 bajnokság, vagy sportág küzdelmeit láthatják a nézők. Az olyan klasszikus futball-izgalmak mint a Bayern München vagy a Dortmund meccsei mellett a kínálatot színesíti a MotoGP első tesztnapja, aminek során már a 2023-as csapatfelállásban és gépekkel köröznek a versenyzők – ide a Network4 stábja exkluzív betekintést kapott. A legizgalmasabb NFL (amerikai futball) meccseket és a Superbike-világbajnokság eseményeit is itt láthatják a nézők.
 
„Csapatunk élőben jelentkezik a héten Valenciából, ahonnan nemcsak a versenyt és a szezonzáró gálát közvetítettük, hanem a 2023-as év első tesztköreit is. Futballkommentátoraink a világbajnokság előtti hajrában gyakorlatilag beköltöztek a közvetítőállásokba. Büszkék vagyunk arra, hogy műsoridőnk nagy részében élő sporteseményeket hozunk el a nézőknek, ez a hét pedig extrém mennyiségű izgalmat tartogat” – mondta Varga Attila, a Network4 online főszerkesztője.