2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Gólzáporos mérkőzést nyert és maradt az élen a Liverpool

2024-01-02 14:20 | Nézettség: 382
A magyar Liverpool drukkerek szempontjából üröm az örömben, hogy Szoboszlai Dominik a mérkőzés 64. percében megsérült és le kellett cserélni.

Liverpool FC az Anfield roadon gólzáporos és lesgólokkal tarkított mérkőzésen 4–2-re legyőzte a Newcastle Unitedet az angol bajnokság 20. fordulójában és 45 pontjával vezeti a tabellát.

A mérkőzés után Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elismerte, hogy korábban kellett volna lecserélnie a magyar középpályást, sajnos 1 percet késett. Még nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a magyar válogatott csapatkapitányának sérülése.

A mérkőzésen Szalah duplázni tudott, először a 49. percben talált be majd a 86. perben tizenegyesből. A mérkőzés krónikájához az is hozzátartozik, hogy a mérkőzés elején viszont büntetőt hibázott, de így is boldog lehet miután megszerezte a 150. PL gólját. 

A Poolnál Cody Gakpo és Curtis Jones szerzett még gólt, míg a vendégek részéről  Isak még egyenlített az 54. percben, Botman azonban már csak szépíteni tudott.

Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját!

 


Megnézem a videót
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=ZbsQPAO3890